Tri2one Tijdrit Almere: tóch geen Strava segment en Zwift ride

 In nieuws

Eerder deelden we je al mee dat we de Tri2one Tijdrit Almere helaas geen doorgang kunnen laten vinden op de oorspronkelijke datum, maar boden we je wel een aantal alternatieven aan, bijvoorbeeld in de vorm van een aan te maken Strava segment en een Zwift ride. Met het oog op de onlangs door het RIVM aangekondigde maatregelen – maar ook een aantal terechte reacties van jullie – lijkt het ons verstandiger om daar tóch vanaf te zien.

Met de alternatieven die we aanboden – je kunt ze nog terugvinden in ons eerdere bericht – zouden we niet tegen de huidige maatregelen ingaan, maar stimuleren we atleten mogelijk wel om (onnodig) naar buiten te gaan én een maximale of in ieder geval behoorlijke inspanning te leveren. Dat lijkt ons – en velen van jullie – niet verstandig. Zoals gezegd: de Nederlandse volksgezondheid staat nu voorop en die willen wij op geen enkele manier negatief beïnvloeden.

Hopend op jullie begrip. Op 17 oktober zien we jullie hopelijk ‘gewoon’ aan onze start en dan maken we er met z’n allen een prachtig evenement van!

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.