Over Start2Finish

Sportverenigingen, stichtingen en bedrijven organiseren vaak onder een eigen vlag sportieve evenementen. Vaak worden deze evenementen door een (enthousiaste) groep vrijwilligers binnen een activiteiten- of wedstrijdcommissie opgepakt en/of naast andere activiteiten georganiseerd.

Door de groeiende druk op deze vrijwilligers (door externe wet- en regelgeving, kwaliteitseisen van de deelnemers en tijdsbesteding) kost het deze organisatoren meer tijd en moeite om dit op te pakken dan voorheen. Ook het verloop binnen deze commissies zorgt ervoor dat kennis moeilijk blijft hangen en er regelmatig het wiel opnieuw wordt uitgevonden.

Start2Finish wil hier graag bij helpen en biedt zich aan om (delen van) een organisatie over te nemen en hiermee de verenigingen te ontlasten. Met onze achtergrond bij de organisatie van diverse (duur-)sportevenementen in de regio Almere kunnen we hierbij assisteren.

whatsapp-image-2018-12-14-at-15.01.01
over-start2tri

Wat organiseert Start2Finish?

Binnen de Stichting Start2Finish is een breed scala aan expertise aanwezig. Sinds 2008 zijn leden van de Stichting Start2Finish betrokken bij de organisatie van de wedstrijden onder het Almeers Triathlon Circuit. Inmiddels worden er diverse wedstrijden georganiseerd, waaronder de Après-ski Run, de Tijdrit Almere, DUIN Triathlon & Duathlon, de WTC Trappenloop, de 30 van Almere en de Halloween Run.

Onder deze wedstrijden zitten diverse nationale kampioenschappen en Divisiewedstrijden van Teamcompetities. Naast alle wedstrijden die onder Start2Finish vallen, zijn veel leden al enige jaren betrokken bij de organisatie van Challenge Almere-Amsterdam, de oudste lange-afstand triathlon in Nederland.

Naast de werkzaamheden in evenementorganisatie put de organisatie uit aanvullende kennisgebieden zoals medische zaken, financieel, IT en meer.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.