HALLOWEEN RUN

30 oktober 2021

Schrijf je nu in voor de 2018 editie! http://www.halloweenrunalmere.nlHebben jullie nog een beetje kunnen slapen na alle 'horror' van gisteren? We hopen het maar!Hoe dan ook: wil je nog een keer nagenieten van alles wat er gisteren gebeurde? Dat kan! Check deze toffe aftermovie maar eens van wat ons betreft een hele gave eerste Halloween Run!

Geplaatst door Halloween Run Almere Buiten op zondag 29 oktober 2017

Over de Halloweenrun

De Halloween Run is iets voor waaghalzen. Iets heel anders dan een ‘normale wedstrijd’. Want al hardlopend of wandelend door  het centrum van Almere Buiten kom je op zaterdag 30 oktober zombies, enge clowns en tal van andere schrikeffecten en gruwelijke taferelen tegen. Durf jij de uitdaging aan?

  • 1km Kidsrun of Kids Walk – na de start mogen ouders meelopen
  • 2,5km Halloween Walk
  • 5km Halloween Run

Een gezellig spektakel wordt het sowieso! En natuurlijk zouden we het leuk vinden als je zelf ook verkleed komt. Na afloop wacht er op iedere deelnemer een prachtige medaille en een goodiebag!Een gezellig spektakel wordt het sowieso! En natuurlijk zouden we het leuk vinden als je zelf ook verkleed komt. Na afloop wacht er op iedere deelnemer een prachtige medaille en zal het beste verklede deelnemer en deelneemster een prijs ontvangen!

Programma

17.00 uur Registratie Kids Run & Walk open
17.30 uur Start Kids Run & Walk
19.00 uur Registratie 2,5 km open
19:30 uur Start 2,5 kilometer Walk – Frankenstein
19:30 uur Registratie 5 km open
20.00 uur Start 5 kilometer Run – Groep Pennywise
20.05 uur Start 5 kilometer Run – Groep Count Dracula
20.10 uur Start 5 kilometer Run – Groep Joker
20.15 uur Start 5 kilometer  Run- Groep
Grim Reaper

Parcoursen

Het parcours van de Halloween Run & Walk bestaat uit 1 ronde van 5 kilometer voor de run & een ronde van 2,5 kilometer voor de Walk. Deze voert onder meer door, het centrum, een garage én het donkere park. Volledig in het teken staat van Halloween, overal kom je zombies en andere schrikeffecten tegen.

De Kidsrun is een ronde van 1 kilometer is rondom het Globeplein. Als extraatje mogen de kids ook nog in het spookhuis van de kermis!

De routes van de 2,5km Walk en 5km Run zullen een verrassing blijven.

We maken gebruik van tijdwaarneming, iedereen start om de 20sec in verschillende groepen. Niet de snelste renner, maar de leukst verklede deelnemer en deelneemster ontvangen hiervoor een prijs.

De Halloween Run is uitstekend te bereiken, zowel met eigen als openbaar vervoer. Zie hieronder voor een uitgebreide routebeschrijving.

Inschrijving

Onderdeel Prijs
Kids Run & Walk (1 kilometer) € 6,-
2,5 kilometer Walk € 12,-
5 kilometer Run € 17,-

Let op bij de Run is er tijdwaarneming, bij de Walk niet.

Combideal!
Ga je ’s avonds rennen voor Halloween én je wil ook nog eens meedoen met een van de afstanden van 30 van Almere de dag erna…dan krijg je 25% korting op je 2e inschrijving!

Startnummers worden niet vooraf opgestuurd, deze kunnen op de wedstrijddag vanaf 17.00 uur (Kids Run) en 19.00 uur (5 kilometer) worden opgehaald bij de inschrijving. De inschrijving bevindt zich bij het start- en finishgebied op het Globeplein.

Proef de sfeer op
onze evenementen

Onze evenementen zijn laagdrempelig, gezellig
en tot in de nopjes georganiseerd.

Abonneer je nu

Bijvoet Sport
Triple F Security
Dark to Light
Almere City Marketing
Doemere-Buitenmere
Sport Service Flevoland
Andree Troost
Rixax verhuur
sbr-icons2
Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.