Halloween Run

28 Oktober 2017

Hardlopen én schrikeffecten  Almere Buiten

Dwars door het centrum en DoeMere 

Over de Halloweenrun

De Halloween Run is iets voor waaghalzen. Iets heel anders dan een ‘normale wedstrijd’. Want al hardlopend door DoeMere en het centrum van Almere Buiten kom je op zaterdag 28 oktober zombies, enge clowns en tal van andere schrikeffecten en gruwelijke taferelen tegen. Durf jij de uitdaging aan?

Een gezellig spektakel wordt het sowieso! En natuurlijk zouden we het leuk vinden als je zelf ook verkleed komt. Na afloop wacht er op iedere deelnemer een prachtige medaille en een goodiebag!

Programma

16.00 uurKids Run (1 kilometer)
19.00 uurStart 5 kilometer

De Halloween Run is uitstekend te bereiken, zowel met eigen als openbaar vervoer. Zie hieronder voor een uitgebreide routebeschrijving.

Parcoursen

Het parcours van de Halloween Run bestaat uit 2 rondes van 2.5 kilometer, start op de Madridweg en voert onder meer door het voor Almere Buiten zo kenmerkende DoeMere, een garage én het centrum dat volledig in het teken staat van Halloween. Overal kom je zombies en andere schrikeffecten tegen.

De Kidsrun is een ronde van 1 kilometer en voert onder andere via de Madridweg en langs het Baltimoreplein terug richting de finish op het Globeplein.

Inschrijven

OnderdeelPrijs
Kids Run (1 kilometer)€ 5,-
5 kilometer€ 15,-

Proef de sfeer op
onze evenementen

Onze evenementen zijn laagdrempelig, gezellig
en tot in de nopjes georganiseerd.

Abonneer je nu

Doemere-Buitenmere
Andree Troost
Rixax verhuur
sbr-icons2
Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.