Halloween Run

27 Oktober 2018

Hardlopen én schrikeffecten  Almere Buiten

Dwars door het centrum en DoeMere 

Schrijf je nu in voor de 2018 editie! http://www.halloweenrunalmere.nlHebben jullie nog een beetje kunnen slapen na alle 'horror' van gisteren? We hopen het maar!Hoe dan ook: wil je nog een keer nagenieten van alles wat er gisteren gebeurde? Dat kan! Check deze toffe aftermovie maar eens van wat ons betreft een hele gave eerste Halloween Run!

Geplaatst door Halloween Run Almere Buiten op zondag 29 oktober 2017

Over de Halloweenrun

De Halloween Run is iets voor waaghalzen. Iets heel anders dan een ‘normale wedstrijd’. Want al hardlopend door DoeMere en het centrum van Almere Buiten kom je op zaterdag 27 oktober zombies, enge clowns en tal van andere schrikeffecten en gruwelijke taferelen tegen. Durf jij de uitdaging aan?

Een gezellig spektakel wordt het sowieso! En natuurlijk zouden we het leuk vinden als je zelf ook verkleed komt. Na afloop wacht er op iedere deelnemer een prachtige medaille en een goodiebag!

Programma

16.30 uurOpening inschrijving
17.30 uurStart Kids Run
19.30 uurStart 5 kilometer – Groep Pennywise
19.35 uurStart 5 kilometer – Groep Count Dracula
19.40 uurStart 5 kilometer – Groep Joker
19.45 uurStart 5 kilometer – Groep Frankenstein
19.50 uurStart 5 kilometer – Groep Grim Reaper

Parcoursen

Het parcours van de Halloween Run bestaat uit 1 ronde van 5 kilometer en voert onder meer door het voor Almere Buiten zo kenmerkende DoeMere, een garage én het centrum dat volledig in het teken staat van Halloween. Overal kom je zombies en andere schrikeffecten tegen.

De Kidsrun is een ronde van 1 kilometer en voert onder andere via de Madridweg en langs het Baltimoreplein terug richting de finish op het Globeplein.

In tegenstelling tot vorig jaar, maken we dit jaar wel gebruik van tijdwaarneming.

De Halloween Run is uitstekend te bereiken, zowel met eigen als openbaar vervoer. Zie hieronder voor een uitgebreide routebeschrijving.

Inschrijven

OnderdeelPrijs
Kids Run (1 kilometer)€ 5,-
5 kilometer€ 15,-

Startnummers worden niet vooraf opgestuurd, deze kunnen op de wedstrijddag vanaf 16.30 uur (Kids Run) en 17.30 uur (5 kilometer) worden opgehaald bij de inschrijving. De inschrijving bevindt zich bij het start- en finishgebied op het Globeplein.

Proef de sfeer op
onze evenementen

Onze evenementen zijn laagdrempelig, gezellig
en tot in de nopjes georganiseerd.

Abonneer je nu

Bijvoet Sport
Triple F Security
Dark to Light
Almere City Marketing
Doemere-Buitenmere
Sport Service Flevoland
Andree Troost
Rixax verhuur
sbr-icons2
Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.