Inschrijving De 30 van Almere open: nieuwe startlocatie én maatregelen ten behoeve van veiligheid

 In nieuws

Met veel plezier kijken we nu alvast uit naar De 30 van Almere, die plaatsvindt op 27 september 2020. Mooi nieuws in dat opzicht, want de inschrijving voor deze gezellige prestatieloop is per direct geopend. Klik hier om je nu in te schrijven. 

Ondanks de nieuwe startlocatie – we starten dit jaar vanaf de IJmeerdijk, ter hoogte van het Almeerderstrand – blijft De 30 van Almere uitermate geschikt voor zowel ervaren als de meer beginnende lopers. ,,Iedereen is welkom en we maken er een geweldige dag van”, aldus wedstrijdleider Jefry Visser.

Maatregelen

Iedereen is dus welkom, maar met een oog op het coronavirus worden er uiteraard wel diverse corona maatregelen gehanteerd, zo legt Visser uit. ,,We roepen onze deelnemers op om pas zo kort mogelijk voor de start naar de wedstrijdlocatie te komen. Pas 30 minuten vóór de start kun je je startnummer ophalen en daarna loop je direct het startvak in. Ook roepen we deelnemers op zoveel mogelijk alleen te komen en dus geen toeschouwers mee te nemen. Na afloop bieden we helaas geen massages aan en het behoeft geen uitleg dat we lopers die last hebben van zelfs de lichtste klachten, op het hart drukken niet te komen. Hoe graag we ook een mooie en onbezorgde sportdag met elkaar willen beleven, de veiligheid staat uiteraard voorop.”

Afstanden en programma

Bij De 30 van Almere kunnen lopers uiteraard weer kiezen voor de hoofdafstand van 30 kilometer, maar ook voor de altijd populaire 21.1 kilometer, 10 kilometer en 6 kilometer. Daarnaast zijn er ook weer diverse Kids Runs. Voor het volledige programma en starttijden kun je hier terecht. 

Inschrijven

Inschrijven kan dus per direct via deze pagina. Voor de inschrijftarieven verwijzen we je graag naar de pagina inschrijftarieven. ,,De 30 van Almere is een evenement waar we ieder jaar weer van genieten. Natuurlijk zal alles dit jaar een beetje anders zijn, maar dat maakt het evenement niet minder spectaculair. Ondanks dat de startlocatie is verplaatst naar de IJmeerdijk, blijven de parcoursen van de meeste afstanden gelijk aan die van vorig jaar. Je kunt dus nog steeds genieten van de typisch Almeerse dijken, het Kromslootpark en DUIN, de jongste wijk van Almere.”

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.