Parcours

30 van Almere

De 30 van Almere start sinds vorig jaar in het centrum van Almere-Buiten. Nieuw dit jaar is de registratie in de sporthal de Vrijbuiter op maar 150 meter van de start. Hier hebben we omkleedgelegenheid en kan je na de finish gebruik maken van een gratis welverdiende massage.  We hebben nu een prachtig parcours uitgezet, dat niet alleen door het centrum van Almere-Buiten loopt, maar ook door de natuur van de Oostvaardersplassen.

1 & 2 KM

De jeugd loopt 2 of 4 ronden met een doorkomst over het Globeplein

5 KM

De 5 KM loopt 1 ronde door het Meridiaanpark. De start en finish is op het Globeplein in Almere-Buiten.

10 KM

De 10 kilometer loopt 1 ronde. De route loopt via het Meridiaanpark richting het Oosvaardersbos waarna je weer terugkeert op het Globeplein voor de finish. Halverwege de route is een verzorgingspost.

21.1 KM

De 21,1 kilometer start met een korte lus , waarna je direct weer doorkomt over het Globeplein. Vervolgen loop je nog 2 ronden van 10 kilometer. De route loopt via het Meridiaanpark richting het Oosvaardersbos waarna je weer terugkeert op het Globeplein voor de finish. Er zijn verzorgingsposten op de volgende kilometer punten:
– 6 kilometer
– 11 kilometer
– 16 kilometer

30 KM

De 30 KM loopt 2 ronde door het Meridiaanpark via de Oostvaarderplassen en door de Sieradenbuurt en weer terug via het Meridiaanpark.
De start en finish is op het Globeplein in Almere-Buiten.
Tijdens de race kom je 5 keer langs een verzorgingspost:
5,3 kilometer
10 kilometer
15 kilometer
20,3 kilometer
25 kilometer

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.