Let’s Countdown

27 september 2020

2020/09/27 10:00:00

Medaille

Elke finisher ontvangt deze medaille. Daarnaast is er de mogelijkheid om de medaille te laten graveren dit kun je bij je inschrijving bijboeken voor 6 euro. 

De 30 van Almere

1 & 2 KM Kidsrun en 6, 10, halve marathon, 30 KM & Marathon

De 30 van Almere is dé najaarsloop die je niet mag missen. Met verschillende wedstrijdafstanden voor kinderen en volwassen is er voor ieder wat wils.

Marathon toegevoegd aan het programma!

Met veel van de najaarsmarathons die worden gecanceld wegens het coronavirus, heeft Start2Finish besloten om juist een marathonafstand aan De 30 van Almere toe te voegen. Er zijn maximaal 200 startplaatsen in 2 series. 
Zorg dus dat je er snel bij bent!

Ophalen startbewijs

Startnummers worden niet opgestuurd, maar kunnen op de wedstrijddag worden afgehaald. Dit is mogelijk vanaf een halfuur voor de start van je wedstrijd. Je haalt je startnummer op bij de registratiebalie en loopt vervolgens direct door naar de start. Zorg dus dat je klaar bent voor de wedstrijd vóór je je startnummer komt ophalen.

Aftermovie De 30 van Almere 2018

Wat hebben we afgelopen weekend van jullie genoten. En gelukkig hebben jullie ook van onze wedstrijd genoten. Zie alle enthousiaste reacties (en natuurlijk prachtige wedstrijdbeelden) in onze aftermovie!

Geplaatst door De 30 van Almere op Dinsdag 2 oktober 2018
Medi-Mere
Andree Troost
Triple F Security
Run2Day
Rixax verhuur
Almere City Marketing
Sport Service Flevoland
Bijvoet Sport
sbr-icons2
Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.