Start2Finish: update Coronavirus

 In nieuws

Nederland is in de ban van het Coronavirus. Dat raakt (een aantal van) onze evenementen mogelijk in het hart. Juist omdat niks zeker is, willen we je graag informeren over de stand van zaken en willen we minstens zo graag zo goed mogelijk met jou – de atleet – blijven communiceren.

Als organisator volgen wij de richtlijnen van het kabinet en het RIVM zo zorgvuldig mogelijk. Voor ons is het duidelijk dat de gezondheid en het welzijn van de Nederlandse bevolking prevaleert boven onze ambitie om gave evenementen te organiseren. Volgens planning is het eerste evenement op onze kalender de Tri2one Tijdrit Almere, die wordt verreden op 11 april 2020.

Op moment van schrijven – 16 maart, de situatie verandert immers vrijwel dagelijks – zijn evenementen met meer dan 100 deelnemers verboden. Dat verbod geldt tot 6 april. Zoals het er nu naar uitziet, mag de Tijdrit dus doorgaan, maar we zijn ons er heel goed van bewust dat deze maatregelen met de dag kunnen worden verlengd of aangepast. We blijven de situatie daarom monitoren, ons houdend aan de richtlijnen en houden daarbij dus rekening met de mogelijkheid dat de Tri2one Tijdrit Almere niet kan plaatsvinden op de oorspronkelijke datum. Dat raakt niet alleen ons als organisatie, maar zeker ook jou als atleet. Daarom garanderen we je dat we – als het zover is – op zoek zullen gaan naar een oplossing die het best recht doet aan deze vervelende situatie.

Bovenstaande geldt uiteraard ook voor de DUIN Triathlon, die staat gepland voor het weekend van 23 en 24 mei. Wel zijn we dan alweer een paar weken verder in het jaar en lijken we daarmee dus iets meer ademruimte te krijgen. Ook hier geldt: we blijven de situatie monitoren en vooral goed communiceren met jullie. Via de nieuwsbrief, onze website en social media-kanalen houden we jullie zo veel mogelijk op de hoogte.

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.