Tri2one Tijdrit Almere en NK Duathlon uitgesteld naar 17 oktober: wel extra alternatieven in april

 In Geen categorie

Met grote teleurstelling moeten we je mededelen dat de Tri2One Tijdrit – en daarmee ook het NK Duathlon – niet zal doorgaan op de oorspronkelijke datum: 11 april. Het coronavirus, en alle bijbehorende maatregelen, gooien roet in het eten en maken het simpelweg onmogelijk om op korte termijn een goed en vooral veilig evenement te organiseren. Dit was uiteraard niet waar we ooit op hebben gehoopt en begrijpen heel goed dat dit voor jou als atleet nóg vervelender is, maar zoals eerder aangegeven: de gezondheid van de Nederlandse bevolking gaat altijd boven het willen organiseren van een gaaf evenement.

Nieuwe datum: 17 oktober
Gelukkig hebben we meteen ook beter nieuws: we verplaatsen de Tri2one tijdrit en het NK Duathlon naar 17 oktober. In lijn met het NTB-beleid – onder wiens auspiciën we organiseren – bieden we geen restitutie van inschrijfgeld aan, maar ben je uiteraard méér dan welkom om op 17 oktober, zonder je opnieuw in te schrijven, mee te doen.

Alternatieven april
Daarnaast begrijpen we ook heel goed dat je wellicht keihard hebt getraind voor de Tri2one Tijdrit in april en dus bieden we je graag wat extra alternatieven.

-Zwift ride op 11 april
Als je op 11 april een Zwift ride van 28 kilometer of 42 kilometer maakt en ons daarvan een bewijs stuurt (foto van de gereden afstand en totaaltijd naar info@start2finish.nl met als onderwerp: ‘Strava Tijdrit’), maken wij op basis daarvan een klassement op. Je bent vrij om op Strava zelf een parcours te kiezen, dus kies slim en ga voor zo min mogelijk hoogtemeters. Tip: ‘Tempus Fugit’ in Watopia kent nauwelijks hoogteverschil en leent zich daarmee uitstekend voor razendsnelle tijden.

-Strava segment “Tri2one Tijdrit Almere”
We zullen in de loop van deze week een Strava-segment aanmaken tussen de Stichtse Brug en de Havenkom (Veerkade), waarbij je over het fietspad een zo snel mogelijke tijd kunt neerzetten. We zullen dit segment ‘Tri2one Tijdrit Almere’ noemen. Een mooie manier om jezelf uit te dagen en je tijd met die van anderen te vergelijken. Let daarbij wel op je veiligheid en die van anderen: houd je dus aan de verkeersregels. En uiteraard geldt de komende tijd ook volgens de RIVM-richtlijnen: ga alleen en rijd niet in groepen!

-Start2Finish Strava-groep
Tot slot hebben we een Start2Finish Strava-groep gelanceerd. Hierin kun je andermans prestaties volgen, zien wie het meest traint, het hardst rijdt en natuurlijk met elkaar en ons communiceren. We nodigen je van harte uit om lid te worden: https://www.strava.com/clubs/Start-2-Finish

-Videoplatform Tri2one
Onze hoofdsponsor Tri2one ziet uiteraard ook de grote gevolgen voor atleten. Het videoplatform dat zij hebben, met daarop allerlei oefeningen en trainingstips, hebben zij voorlopig kosteloos open gegooid. Neem er gerust een kijkje en laat je inspireren: https://tri2onecoaching.sportvid.nl/nl/aanmelden

Tot slot: we wensen jullie bovenal heel veel gezondheid in deze vreemde periode. Hopelijk tot snel bij één van bovenstaande ‘evenementen’!

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.