DUIN Triathlon geannuleerd: alles wat je moet weten

 In Geen categorie

Beste atleet,

Wat een heftige situatie. De volksgezondheid – het grootste goed dat er is – staat op het spel en we begrijpen én respecteren de gisteravond aangekondigde maatregelen. Daaronder ook het verbod op evenementen tot 1 juni. Voordat we verder gaan met het beschrijven van de gevolgen die dit voor jou en ons heeft, willen we even stilstaan bij iedereen die op dit moment getroffen is door het coronavirus. Wij wensen deze mensen, hun familie en vrienden enorm veel sterkte en beterschap.

Daarnaast wensen we iedereen binnen onze branche die door deze maatregelen getroffen wordt veel sterkte: vrijwilligers, sponsoren, collega-organisatoren en natuurlijk jij als atleet. Tenslotte ook een speciale shoutout naar de mensen die werkzaam zijn in de vitale beroepen en dagelijks alles op alles zetten om de crisis te bestrijden. Dat is zó belangrijk, want het zijn moeilijke tijden. Voor jou, voor ons, voor iedereen.

Een jaar lang hebben we met jou uitgekeken naar onze wedstrijden. Je hebt je maanden aan een trainingsschema gehouden, door weer en wind getraind en nu mag je jouw topvorm niet laten zien tijdens onze race. Natuurlijk zetten we alles graag in perspectief en we begrijpen dat er belangrijkere zaken zijn. Sport is nu immers bijzaak. Maar tegelijkertijd is die bijzaak voor jou en voor ons een heel belangrijke.

Het is een ingrijpende beslissing om evenementen tot 1 juni – en daarmee ook de onze – te verbieden, maar het is nu even niet anders. Wij volgen het NTB-beleid en kunnen helaas geen inschrijfgeld restitueren. Zie ook het bericht van de NTB.

Het besluit om onze evenementen geen doorgang te laten vinden, raakt ons recht in het hart. Financieel, maar ook omdat we voorlopig niet kunnen/mogen doen wat we leuk vinden. En precies datzelfde geldt voor jou. We zitten in hetzelfde schuitje. Maar wat betekent dit voor jou? En wat betekent dit voor ons? Aan de hand van de meest gestelde vragen hebben we een FAQ gemaakt, waar je alle belangrijke informatie vindt. Je vindt deze op onze website.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan vooral contact met ons op. En laten we dan nu vooral nog even de gelegenheid aangrijpen om je heel veel gezondheid toe te wensen en de wens uitspreken om je zo snel mogelijk weer aan de start van één van onze evenementen te zien!

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.