Ouro Nutrition Endurance nieuwe Nutrition Partner Tri2one Tijdrit Almere

 In nieuws

Pas in de zomer van 2023 werd Ouro Nutrition Endurance gelanceerd, maar inmiddels maakt de sportdrank al furore binnen de triathlonsport. Extra mooie ontwikkeling is dat het merk nu aansluit bij de Tri2one Tijdrit Almere en daar de nieuwe Nutrition Partner zal zijn. Tijdens de tijdrit – op 30 maart – zal Ouro Nutrition Endurance met een stand aanwezig zijn op het event.

Ouro Nutrition Endurance is opgericht door de fanatieke Zwolse sporters Berthold Berger en Casper Kwakkel – waarover je in dit artikel van 3athlon.nl meer kunt lezen (https://3athlon.nl/zwolse-sporters-lanceren-hoogwaardige-sportvoedingslijn-one/) en is een nieuw merk en bovenal een nieuwe sportdrank met een unieke en verfrissende smaak. Energy Carbo+ is de sportdrank van ONE, bestaande uit een mix van drie belangrijke koolhydraten, aangevuld met elektrolyten en aminozuren. De koolhydraten hebben een perfecte verhouding die wetenschappelijk is onderzocht en ervoor zorgt dat vlak voor- en tijdens een duurinspanning de energiehuishouding optimaal blijft. Ideale ingrediënten dus om tijdens de Tri2one Tijdrit Almere op je best te zijn en het maximale uit jezelf te halen.

Naast de belangrijke koolhydraten bevat Ouro Nutrition Energy Carbo+ de essentiële elektrolyten en aminozuren die je tijdens het sporten extra ondersteunen. De elektrolyten zijn belangrijk voor goed functioneren van je spieren en zenuwstelsel. “Tot slot hebben wij een aantal aminozuren toegevoegd die ondersteunend zijn voor een betere focus en die een bevorderend effect hebben op het uithoudingsvermogen tijdens duurinspanningen.”

Energy Carbo+ eigenschappen:
– Drie soorten koolhydraten in verhouding 2:1:1,5
– Bevat belangrijke elektrolyten chloride, magnesium, calcium en kalium
– Aminozuren voor extra energie en betere focus
– Vergroot de opname van water tijdens lichamelijke inspanningen
– Zorgt mede voor meer/beter uithoudingsvermogen bij duursport

Energy Carbo+ voordelen:
– Geeft je direct en langdurig energie
– Dosering mogelijk tot 90 gram koolhydraat per uur
– sneller herstel waardoor je uitgerust begint aan de volgende training

Voordelig kennismaken
Deelnemers aan de Tri2one Tijdrit Almere kunnen voordelig kennismaken met de producten. Met de kortingscode tijdritalmere24 krijgt iedereen 15 procent korting in de webshop http://www.ouronutrition.com (niet geldig op lopende aanbiedingen).

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.