Inschrijving Tri2one Tijdrit Almere per direct geopend: ‘Spectaculaire opening van het seizoen’

 In nieuws

42, 28, 14 of 6.5 (jeugd) kilometer: dit zijn de afstanden die je traditiegetrouw kunt kiezen bij de Tri2one Tijdrit Almere. Welke afstand je ook kiest, het wordt sowieso een geweldige en ook razendsnelle race tegen de klok. De Almeerse dijken liggen op 30 maart 2024 weer voor de deelnemers klaar en de inschrijving voor de Tri2one Tijdrit Almere is per direct geopend.

De Tri2one Tijdrit Almere is zoals altijd de seizoensopener voor organisatie Start2Finish en voor zowel wielrenners als triatleten een prachtig moment om al vroeg in het jaar te kijken hoe het ervoor staat met de vorm. “Tijdens de Tri2one Tijdrit Almere heb je echt de kans om jezelf op de best mogelijke manier te testen”, legt Jolanda Felix namens de organisatie uit. “Van start tot finish is het een race tegen jezelf, tegen de klok en daarmee natuurlijk ook tegen de andere tijdrijders. Het mooie aan de Tri2one Tijdrit Almere is dat dit evenement écht voor fietsers van alle niveau’s is. Hier starten vrijwel ieder jaar profatleten, maar ook beginnende wielrenners en triatleten. Snelheden van boven de vijftig kilometer per uur worden gehaald, maar ook snelheden van rond de dertig of vijfentwintig kilometer per uur. Iedereen is welkom en voor iedereen maken we er een mooie wedstrijddag van.”

Hoofdafstand bij de Tri2one Tijdrit Almere is natuurlijk de 42 kilometer: deelnemers leggen drie razendsnelle rondes over de Almeerse dijken af. De 28 kilometer legt twee rondes af en de 14 kilometer dus één ronde. Alle afstanden zijn individueel te racen, maar bij de 28 kilometer staat er ook een Team Time Trial op het programma. “Qua snelheid is dat misschien wel het meest spectaculaire onderdeel van de dag. In teams van vier mogen deelnemers elkaar constant afwisselen in de jacht op een zo snel mogelijke tijd. Maar ook de Team Time Trial is heel leuk voor beginnende atleten: met elkaar push je jezelf toch altijd naar een hoger niveau en los daarvan is het ook gewoon gezellig om onze wedstrijd met elkaar te beleven. De échte fanatiekelingen starten zelfs zowel individueel als tijdens de Team Time Trial.”

Inschrijven voor de Tri2one Tijdrit Almere is vanaf vandaag (7 november 2023) mogelijk via deze link: klik hier.

Tot en met 31 december 2023 profiteer je daarbij van het laagste inschrijftarief.

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.