Wat als onze wedstrijden onverhoopt gecanceld worden door COVID? Dan krijg je je inschrijfgeld terug!

 In nieuws

Terwijl we ons langzaam maar zeker opmaken voor het wedstrijdseizoen – sterker nog, over iets meer dan twee weken trappen we al af met onze eerste wedstrijd; de Tri2one Tijdrit Almere + Open NK Duathlon – merken we aan alles dat jullie net zo veel zin hebben in die wedstrijden als wij. Het kan eindelijk weer op de ‘normale’ manier. Met veel deelnemers, met veel publiek en dus met veel meer gezelligheid dan de afgelopen pak ‘m beet twee jaar. Wij zullen er alles aan doen om er een geweldig jaar van te maken en jullie geweldige wedstrijden te laten beleven!

Maar wat als COVID tegen de verwachtingen in toch terugkomt en er opnieuw landelijk opgelegde maatregelen nodig zijn, waardoor onze wedstrijden niet door kunnen gaan? Wat gebeurt er dan met jouw inschrijving? We merken dat een aantal van jullie zich daar best zorgen om maakt en dat is helemaal begrijpelijk.

We kunnen er kort – en duidelijk – over zijn; mochten onze wedstrijden onverhoopt niet door kunnen gaan vanwege dergelijke COVID-maatregelen, dan krijg je uiteraard je inschrijfgeld volledig terug. 

Samen op naar een mooi seizoen!

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.