Tri2one Tijdrit Almere en Open NK Duathlon naar oktober, Van der Linde Crossduathlon & Giant MTB Race naar 2022

 In Geen categorie

Terwijl de hele wereld – en Nederland dus ook – nog steeds in de ban is van het coronavirus, kunnen wij helaas niet anders dan twee van onze wedstrijden verplaatsen. Na uitvoerig overleg met alle betrokken partijen zijn we genoodzaakt de Tri2one Tijdrit Almere en daarmee ook het Open NK Duathlon te verplaatsen naar 9 oktober 2021. De Van der Linde Crossduathlon & Giant MTB Race zal dit jaar geen doorgang vinden en zullen we volgend jaar – 2022 – op een nog nader te communiceren datum organiseren. “Dat is ontzettend jammer, maar natuurlijk gaat de veiligheid van onze deelnemers altijd voor.”

Tri2one Tijdrit Almere / Open NK Duathlon naar 9 oktober 2021

De Tri2one Tijdrit Almere en het Open NK Duathlon stonden gepland voor 3 april. “Maar gezien alle onzekerheid, alle maatregelen die nu nog gelden en alle beperkingen waar we daardoor mee te maken hebben, is het niet haalbaar om dan een wedstrijd te organiseren. Het is heel erg jammer, maar de veiligheid van iedereen gaat voor en daarom willen we deze wijziging zo snel mogelijk met jullie communiceren”, aldus organisator Jefry Visser. “Natuurlijk kijken wij heel erg uit naar het organiseren van deze wedstrijd, maar helaas kunnen we het onmogelijke niet mogelijk maken.”

Van der Linde Crossduathlon & Giant MTB Race naar 2022

Voor de Van der Linde Crossduathlon & Giant MTB Race geldt dat de wedstrijd – die oorspronkelijk stond gepland voor 14 maart 2021 – helemaal geen doorgang meer zal vinden. “Die schuiven we door naar 2022. We vinden dat een wedstrijd als deze perfect past in het voorjaar of in het najaar: uiteindelijk toch de mooiste periode om een cross te organiseren. Dit voorjaar is geen optie, terwijl dit najaar waarschijnlijk bomvol evenementen zal zitten. Vandaar dat we ervoor kiezen om de Van der Linde Crossduathlon & Giant MTB Race door te zetten naar 2022. We overwegen het nog wel om later dit jaar – als de maatregelen dat toelaten – een gratis groepsrit op en rondom het parcours te organiseren.”

Ingeschreven deelnemers kosteloos doorschuiven of annuleren: geef je keuze vóór 1 april door

Als jij voor één van deze events stond ingeschreven, bieden we je graag de keuze: je kunt je inschrijving kosteloos doorschuiven en dus meedoen op de nieuwe data, in het geval van de Tri2one Tijdrit Almere / Open NK Duathlon dus op 9 oktober en in het geval van de Van der Linde Crossduathlon & Giant MTB Race in 2022. Maar, je kunt je inschrijving ook annuleren: je krijgt je inschrijfgeld dan terug, minus vijf euro administratiekosten. Logischerwijs hopen we er op dat je je inschrijving gewoon doorzet en er op termijn met ons gewoon weer prachtige evenementen van maakt. Je dient je keuze vóór 1 april 2021 aan ons door te geven, anders schuift je inschrijving automatisch door.

Geef je keuze door:

Tri2one Tijdrit Almere / Open NK Duathlon

Van der Linde Crossduathlon & Giant MTB Race

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.