Inschrijving Tri2one Tijdrit Almere en Open NK Duathlon open: ‘We gaan een prachtige editie neerzetten’

 In Geen categorie

Na de teleurstelling van het niet door kunnen gaan in 2020, is er nu mooier nieuws: de inschrijving voor de 2021-editie van de Tri2one Tijdrit Almere en (het Open NK) Duathlon zijn inmiddels geopend. Dat betekent dat we nu écht vooruit kunnen gaan kijken naar een hopelijk prachtige editie op 3 april 2021.

Net als de voorgaande edities zal er ook in 2021 weer een flink aantal startseries op het programma van de Tri2one Tijdrit Almere staan. Zo kunnen tijdrijders helemaal los op de 42 kilometer, 28 kilometer, Team Time Trial of – in het geval van junioren – 14 kilometer. Qua Duathlon staat er ook nog het Open NK Duathlon voor senioren op het programma en een minstens zo spannende duathlon voor junioren en jeugd. Het volledige programma van de Tri2one Tijdrit Almere vind je via deze pagina en het programma van de Duathlon vind je hier.

Inschrijving, desgewenst met voucher
Inschrijven voor deze wedstrijd kan dus per direct en gaat makkelijk en snel via onderstaande links. Stond jij al ingeschreven voor de 2020-editie en heb je – toen bleek dat de race niet door kon gaan – gekozen voor een kortingsvoucher? Dan ontvang je vandaag een extra mail van ons met daarin de code die je kunt gebruiken bij het inschrijven. Die code geeft je logischerwijs recht op de eerder gecommuniceerde korting op jouw deelname.

Natuurlijk hopen we dat jij er in 2021 ‘gewoon’ weer bij bent en we zien je inschrijving dan ook graag tegemoet. Wij zullen er de komende maanden in ieder geval alles aan doen om op 3 april weer een prachtige Tri2one Tijdrit Almere neer te zetten!

Inschrijven Tri2one Tijdrit Almere

Inschrijven Duathlon

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.