Tijdrit Almere vindt nieuwe hoofdsponsor in Tri2one

 In Geen categorie

De Tijdrit Almere gaat per direct door het leven als de Tri2one Tijdrit Almere. Het is dan ook dit coachingbedrijf van Hylke Sietzema dat de nieuwe hoofdsponsor is van dit evenement. ,,De afgelopen jaren hebben we als Tri2one de Tijdrit Almere omarmt: de sfeer is er dermate gezellig en laagdrempelig dat we hier graag onze naam aan verbinden.”

Niet alleen Sietzema, maar zeker ook Jefry Visser toont zich namens organisator Start2Finish zeer tevreden met de nieuwe samenwerking. ,,Tri2one is al jaren bij onze tijdrit aanwezig en is niet alleen bij ons als organisatie, maar zeker ook bij onze deelnemers een graag geziene gast. Het is dan heel mooi om de handen met elkaar ineen te slaan en samen verder te bouwen aan de groei van het evenement en daarmee een mooie toekomst.”

Dit jaar wordt de Tri2one Tijdrit Almere verreden op 11 april en kunnen deelnemers weer kiezen uit een 14 (junioren), 28 of 42 kilometer. Daarnaast wordt er ook weer een TeamTimeTrial over 28 kilometer gereden. Nieuw dit jaar is de introductie van het NK Duathlon, dat direct na de Tri2one Tijdrit zal worden gehouden. ,,Als Tri2one vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de sport die ons bestaansrecht geeft. Samen met Start2Finish hopen we dit event de komende jaren op een nóg hoger voetstuk te zetten en te maken tot een wedstrijd die niet mag ontbreken in je voorseizoen”, aldus Sietzema. ,,Al jaren motiveren we de Tri2one atleten deel te nemen aan deze tijdrit. Als professioneel coachplatform zijn we met onze sporters altijd op zoek naar de meest accurate trainingsdata en deze tijdrit valt in de meeste seizoensplanningen perfect als praktijktekst en eerste serieuze fietsprikkel. De afstanden, het autovrije parcours zonder bochten en de strijd tegen de klok lenen zich bij uitstek voor een veldtest of FTP test: cruciale data voor een coach en trainer.”

Dat is volgens Visser dan ook precies het doel van de Tri2one Tijdrit Almere. ,,We organiseren deze wedstrijd al jaren heel bewust in het voorjaar. Niet alleen omdat het leuk is om jezelf weer eens te testen en te zien waar je ten opzichte van andere sporters staat, maar ook om de basis te leggen op weg naar een mooi seizoen met andere prachtige wedstrijden.”

Inschrijven voor de Tri2one Tijdrit Almere gaat via de website http://www.tijdritalmere.nl.

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.