Start2Finish presenteert nieuw evenement: Halloween Run

 In Geen categorie

Met trots presenteert Start2Finish haar nieuwste evenement: in samenwerking met centrum Almere Buiten en DoeMere organiseren wij een unieke Halloween Run. Op zaterdag 28 oktober kunnen 500 hardlopende waaghalzen zich wagen aan een uniek parcours door het centrum van Buiten, dat ook nog eens door een angstaanjagende parkeergarage en DoeMere voert. Inclusief tientallen schrikeffecten!

De Halloween Run is dan ook geen normale hardloopwedstrijd. Want, al hardlopend kom je allerlei zombies, enge clowns, geesten, weerwolven en andere schrikeffecten tegen. Dit evenement draait dan ook niet zozeer om de prestatie, om een snelle tijd of een record, maar des te meer om de beleving. En natuurlijk moedigen we onze deelnemers van harte aan om zelf ook verkleed met ons mee te lopen!

Er is een leuk parcours van 5 kilometer (twee rondes van 2.5 kilometer) uitgezet en daarnaast is er ook aan de kinderen gedacht. Om 16.00 uur start namelijk de Kids Run (1 kilometer) en vervolgens zal de 5 kilometer om 19.00 uur van start gaan.

Meer informatie op de website van het evenement.

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.