Najaarsmarathon: gebruik de ’30 van Almere’ als ideale voorbereiding!

 In Geen categorie

Loop jij dit najaar een marathon? Of het nou je eerste of je zoveelste is: spannend wordt het sowieso. 42,2 kilometer is tenslotte een flink eind en zo’n afstand is hoe dan ook, ongeacht je ervaring, een enorme uitdaging. En dus bereid je je zo goed mogelijk voor en wil je op voorhand liefst weten of je er klaar voor bent. De 30 van Almere biedt daarvoor een mooie uitkomst: op ongeveer een maand voor de grote marathons een prachtig meetmoment om jezelf te testen.

Op 24 september – je hebt daarna dus nog voldoende tijd om te herstellen en je laatste rustmomenten te pakken – is het zover: in en rondom Almere Poort wordt er 5, 10, 20 of 30 kilometer hardgelopen. Een prachtig (en vernieuwd) parcours dat langs het strand voert, over de dijk en door het indrukwekkende Kromslootpark. Maar ook door het nog steeds groeiende hart van Almere Poort, de jongste en constant groeiende wijk van Almere.

Of je nou in voorbereiding bent op Amsterdam, Eindhoven of New York: De 30 van Almere is de uitgelezen kans om te beoordelen of je er klaar voor bent. Om te bepalen of je het de laatste maand rustig aan kunt doen, of dat je er toch nog even aan moet trekken. Maar natuurlijk is de 30 van Almere ook een ontzettend gezellige, goed georganiseerde hardloopwedstrijd voor iedereen die niet in voorbereiding is op welke najaarsmarathon dan ook. Iedereen is welkom!

Direct inschrijven? Dat kan!

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.