Inschrijving 30 van Almere open!

 In Geen categorie

Na de zomervakantie is het weer zover: op zondag 24 september staat Almere Poort opnieuw in het teken van de 30 van Almere. Dankzij het vernieuwde, vlakke en snelle parcours dat onder andere door Duin, het Kromslootpark en langs het Almeerderstrand voert, is het nog meer dé ideale voorbereidingsloop op de diverse najaarsmarathons. Inmiddels is de inschrijving geopend!

Zoals gebruikelijk zijn er weer verschillende afstanden waar jullie – deelnemers – uit kunnen kiezen. Zo is er een prachtige ronde van tien kilometer uitgezet. Dit ‘rondje Poort’ start bij de Topsporthal en voert vervolgens via Duin, Marinahaven en Almeerderstrand richting Gooimeerdijk West. Via de dijk duiken de lopers uiteindelijk het Kromslootpark in om vervolgens weer koers te zetten richting Topsporthal. Deelnemers aan de 10 kilometer gaan trots over de finish, terwijl deelnemers aan de 20 en 30 kilometer nog respectievelijk één of twee rondes doorlopen. Het parcours is vlak, snel, afwisselend en daardoor aantrekkelijk voor zowel ervaren als beginnende lopers.

Kidsrun en 5 kilometer

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een kidsrun. Kinderen kunnen deelnemen aan de 1 of 2 kilometer en lopen dan één of twee rondes rondom de Topsporthal. Deelnemers aan de 5 kilometer lopen een heen- en weerparcours richting en door het Kromslootpark. Ook dit parcours is vlak en snel.

Najaarsmarathons

Natuurlijk leent de 30 van Almere zich ook dit jaar weer uitstekend als voorbereiding op de traditionele najaarsmarathons. Of je nu in voorbereiding bent op Amsterdam, Eindhoven of New York: de 30 van Almere is een mooie graadmeter om te kijken hoe je ervoor staat.

 

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.