Start2Finish introduceert: Après-ski Run in Almere!

 In Geen categorie

Het concept is nieuw en nog niet eerder vertoond in Almere: op 2 februari 2019 organiseert Start2Finish een heuse Après-ski Run in Almere. Een avondloop in en rondom Almere Haven die vooral focust op gezelligheid, sfeer en zelfs een spectaculaire afterparty.

,,We wilden eens een andere kant op”, aldus organisator Jefry Visser. ,,Maar daarbij hebben we gekeken naar wat onze deelnemers graag willen. Natuurlijk willen ze hardlopen, maar ze zijn ook op zoek naar een extra stukje beleving. Naar gezelligheid en sfeer. Dat is dus ook precies wat we met de Après-ski Run zullen brengen”, legt Visser uit die samen met zijn team ook wedstrijden als De 30 van Almere, DUIN Triathlon & Duathlon, de Tijdrit Almere en de Halloween Run organiseert

De Après-ski Run wordt dus op 2 februari 2019 gehouden, in de avond en het loopparcours voert door Almere Haven en over de Gooimeerdijk. Lopers kunnen kiezen uit een 1.25 kilometer (kids), 2.5 kilometer (kids), 5 of 10 kilometer. Alle routes zijn vernoemd – wintersporters zullen dit herkennen – naar een bepaalde piste. De KidsRuns zijn verdeeld in een Jugendpiste Grün (groen: 1.25 kilometer) en Jugendpiste Blauw (blauw: 2.5 kilometer). De 5 en 10 kilometer luisteren respectievelijk naar de namen Übelkeitpiste (rood) en Kopfschmerzpiste (zwart). ,,Ludieke namen om de verbinding met het wintersporten en natuurlijk Après-ski te leggen”, aldus Visser.

Op en langs het parcours zal er ook genoeg verbinding worden gemaakt met Après-ski. Bijvoorbeeld met sfeervolle lichten, maar minstens zo erg met DJ’s, een dweilorkest en andere muziek langs de looproutes. ,,En na afloop hebben we een knallende afterparty. Iedereen is welkom, daar willen we wat gezelligs van maken. De Glühwein en flugeltjes staan klaar. We willen het echte Après-ski gevoel creëren.”

Après-ski Run vervangt KidneyRun

Met de komst van de Après-ski Run, verdwijnt de KidneyRun. Een mooie, geliefde loop, maar volgens Start2Finish zal de nieuwe ‘fun run’ alleen maar meer inspelen op wat lopers willen. ,,We hebben ook diverse side events. Zo is er bijvoorbeeld een slalom run op skischoenen. Leuk om met, of vooral tegen je vrienden en familie te doen. We gaan er echt een feest van maken.”

De inschrijving is inmiddels geopend. Dit kan via de website van de Après-ski Run. Hier vind je ook alle informatie.

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.