2 februari 2019

Après-ski Run in Almere!

Surfstrand bij Almere Haven

Beleef de Après-Ski Run in Almere!

Gezelligheid, sfeer, DJ’s die après-ski muziek langs het parcours draaien, dweilorkesten, foute schlagersongs en natuurlijk hardlopen: dit zijn de  voornaamste ingrediënten voor de nieuwe Après-ski Run die op 2 februari 2019 in Almere Haven wordt gehouden. De loopprestatie staat niet centraal, de beleving en de ervaring des te meer. Gezelligheid staat voorop. Daarmee is de Après-ski Run een Fun Run in hart en nieren. In de avond, in het donker, met muziek en natuurlijk een biertje, glühwijntje of flügeltje na afloop! (tekst gaat verder onder video)

Parcours/pistes

Bij de Après-ski Run kun je kiezen uit diverse afstanden. Grappig detail: alle afstanden worden vernoemd naar een bepaalde kleur piste. Skiërs weten ongetwijfeld waar we het over hebben: de langste run van de avond zal de ‘zwarte piste’ heten. Dit is de 10 kilometer, verdeeld over drie leuke rondes over de dijk en door de wijken van Almere Haven. Vervolgens volgen de rode piste (5 kilometer, twee rondes over de dijk), blauwe piste (2.5 kilometer kids run, 2 rondes over de dijk) en groene piste (1.25 kilometer kids run, 1 ronde over de dijk). Voor iedere loper is er dus iets naar eigen wil!

Alle routes, of je nu door de wijk loopt of de kortere route en alleen de Gooimeerdijk aandoet, zijn ontzettend sfeervol. Onderweg doen we er alles aan om je een onvergetelijke ervaring te bieden: zo loop je langs DJ’s die de boel heerlijk opzwepen, kom je dweilorkesten tegen en ook een heus sneeuwkanon zal niet ontbreken. En na afloop? Ja, dan is er natuurlijk een spetterende afterparty!

Side-event: slalom op skischoenen

Hoe ver denk jij dat je slalommend op skischoenen komt? Elke deelnemer aan de Après-ski Run krijgt na afloop van de run de kans om mee te doen aan deze unieke beproeving. Op papier heel simpel: je trekt je skischoenen aan en legt vervolgens zo snel mogelijk – en slalommend – een parcourtje af. In de praktijk? Een heel stuk lastiger. Fun gegarandeerd!

Programma

De Après-ski Run vindt plaats op 2 februari 2019 en wordt in de avond gehouden. Het lopen doe je dus in het donker, maar dat zal absoluut niet ten koste gaan van de gezelligheid. Integendeel: verwacht tijdens het lopen niet alleen vrolijke muziek (DJ’s, dweilorkesten) en sfeervolle verlichting, maar na afloop ook een heleboel gezelligheid met hier en daar een drankje, nog meer muziek en vooral heel veel plezier. Samen met je familie en/of vrienden een dansje doen en aan de glühwein, nadat je een sportieve prestatie hebt geleverd? Bij de Après-ski Run kan het allemaal!

Abonneer je nu!

Almere City Marketing
Triple F Security
Rixax verhuur
Andree Troost
Bijvoet Sport
Sport Service Flevoland
Dark to Light
sbr-icons2
Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.