Run for KiKa sluit aan bij 30 van Almere: keuze uit vier afstanden

 In nieuws

De 30 van Almere staat op 24 september 2023 weer op het programma: lopers kunnen als vanouds kiezen uit de 1, 2, 5, 10, 15 of 30 kilometer. De eerste vier afstanden maken dit jaar voor het eerst deel uit van ‘Run for KiKa’. “Op die manier kunnen we met elkaar iets doen voor kinderen die dat het hardste nodig hebben”, aldus organisator Jefry Visser.

Run for Kika is een initiatief waarbij hardlopers bij diverse evenementen zoveel mogelijk geld inzamelen dat wordt gebruikt voor het onderzoek naar, en daarmee meteen ook het vergroten van de genezingskans van kinderkanker. “We hoeven dus niet uit te weiden over het belang hiervan. Ieder jaar genieten wij van De 30 van Almere en alle prestaties die daar worden neergezet door ‘onze lopers’. En ieder jaar zitten daar ook enorm veel jonge kinderen bij, die vol enthousiasme meedoen aan onze Kids Run. Dat doet ons des te meer beseffen dat íeder kind een onbezorgde jeugd verdient. En daar willen we heel graag, samen met onze deelnemers, een steentje aan bijdragen”, legt Visser uit.

Inschrijven voor alle afstanden van De 30 van Almere verloopt nog steeds via http://www.30vanalmere.nl. “Als je kiest voor de 1, 2, 5 of 10 kilometer, verwijzen we je automatisch door naar de pagina van Run for KiKa. Daar schrijf je je in voor het standaard tarief. Natuurlijk moedigen we je van harte uit om daarnaast extra geld in te zamelen – sponsorgeld dus – dat wordt gebruikt voor het goede doel, maar daar wordt geen minimum aan gesteld. ‘Gewoon’ inschrijven en meelopen wordt ook gewaardeerd. We gaan er een geweldige De 30 van Almere van maken met elkaar.”

Run for KiKa is zeer content met de aansluiting bij De 30 van Almere. “Het is een mooie toevoeging aan het programma, naast onder andere de marathon van Rotterdam en de aankomende marathon van Amsterdam (15 oktober, veel lopers gebruiken De 30 van Almere als mooie laatste test richting de marathon van Amsterdam, red.). Wij kijken uit naar een te gekke editie en hopen daarmee een mooi bedrag op te halen voor Stichting Kinderen Kankervrij.”

De 30 van Almere vindt plaats op 24 september 2023. Alle informatie en inschrijven voor alle afstanden via http://www.30vanalmere.nl.

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.