Rixax Verhuur sluit vernieuwd sponsorschap alle Start2Finish evenementen

 In nieuws

Van de Rixax Après-ski Run tot DUIN Triathlon, van de Medi-Mere 30 van Almere tot de Rixax Halloween Run en natuurlijk ook de Tijdrit Almere: Rixax Verhuur zal aankomend jaar sponsor zijn van alle evenementen van Start2Finish. ,,Daar zijn we natuurlijk zeer blij mee”, aldus organisator Jefry Visser. ,,We werken al jarenlang nauw samen met dit bedrijf en op basis van die ervaringen sluiten we nu deze mooie samenwerking.”

Start2Finish staat aan de vooravond van het nieuwe wedstrijdseizoen, want op 8 februari trapt de Almeerse organisatie af met het eerste evenement van 2020: de Après-ski Run. Dat is uitgerekend het evenement waar Rixax Verhuur ook vorig jaar al de hoofdsponsor van was. ,,Wat ons betreft is dit dus een mooi moment om dit vernieuwde sponsorschap te presenteren”, gaat Visser verder. ,,Door de jaren heen zijn we elkaar steeds beter leren kennen en kwamen we keer op keer tot de conclusie dat onze visies heel erg op elkaar aansluiten.”

Wat dat betreft is het volgens Visser dan ook een mooie stap dat Rixax niet alleen van de Après-ski Run, maar ook voor de overige evenementen van Start2Finish sponsor zal zijn. Op 11 april zal de Tijdrit Almere plaatsvinden, gelijktijdig ook het NK Duathlon, op 23 en 24 mei volgt dan DUIN Triathlon, op 27 september De 30 van Almere en op 30 oktober wordt het seizoen weer afgesloten met de Halloween Run in Almere-Buiten. ,,We kijken heel erg uit naar dit seizoen en nu des te meer dankzij deze mooie samenwerking.”

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.