Pijnlijke beslissing: geen Tri2one Tijdrit Almere en Open NK Duathlon

 In Geen categorie

Laten we met de deur in huis vallen, want de conclusie hebben jullie na de persconferentie van gisteravond ongetwijfeld zelf ook getrokken: de Tri2one Tijdrit Almere en het Open NK Duathlon kunnen aanstaande zaterdag niet doorgaan.

Het spijt ons zeer dat we dat zo laat voor de wedstrijd moeten aankondigen – des te meer omdat we er tot gisteren alle vertrouwen in hadden dat we onder de tot dan geldende maatregelen een tof evenement neer konden zetten – maar we zijn helaas ingehaald door de realiteit. De overheid verbiedt (sport)evenementen en wedstrijden, beperkt niet-cruciale reizen en staat geen groepen groter dan vier toe: allemaal maatregelen die het dus onmogelijk maken om ons evenement doorgang te kunnen laten vinden.

Wat betekent dit voor jou:

-Aanstaande zaterdag is er geen Tri2one Tijdrit Almere en ook geen Open NK Duathlon.

-Ondanks dat in onze algemene voorwaarden staat dat we in de laatste zes weken voor het evenement niet meer doen aan restitutie van inschrijfgeld, maken we nu, vanwege deze uitzonderlijke situatie, een uitzondering op die regel. Je ontvangt geen geld terug, maar 60 procent van je betaalde inschrijfgeld wordt omgezet in een voucher die je voor het evenement in 2021 kunt gebruiken. Heb je daarnaast een timingchip gehuurd, dan ontvang je de waarde daarvan (3,50 euro) ook terug in je voucherbedrag. De kosten van een eventuele daglicentie kunnen we helaas niet terugbetalen.

-Je mag ook afzien van deze voucher. Daarmee support je onze organisatie en dat zouden we vanzelfsprekend zeer waarderen. In deze heftige tijden, waarin we vaak hoge kosten hebben gemaakt zonder evenementen te kunnen organiseren, is een helpende hand heel fijn. Natuurlijk verplichten we je niet tot die donatie, maar kun je dat geheel vrijwillig doen via deze link of onderstaande button. Reageer je niet voor 28 oktober, dan gaan we er automatisch van uit dat je af wil zien van je voucher en kiest voor de donatie. Onze dank is alvast groot!

-We dagen je zaterdag alsnog uit met onze Solo Challenge. Lees verderop wat deze Solo Challenge precies inhoudt.

Nieuwe datum Tri2one Tijdrit Almere

In een tijd waarin niks zeker lijkt en we vooral hopen op de gezondheid van jullie en onszelf, blijven we ook graag positief en kijken we alweer vooruit. Volgend jaar organiseren we de Tri2one Tijdrit Almere weer op de ‘gebruikelijke zaterdag’ voor Pasen. In 2021 valt ons evenement dus op zaterdag 3 april!

Tri2one blijft hoofdsponsor

Graag danken we via deze weg ook direct Tri2one dat ons door dik en dun steunt en ondanks dit bizarre jaar en het niet doorgaan van de Tijdrit, meteen heeft aangegeven ook de komende twee jaar hoofdsponsor van ons evenement te blijven.

Solo Challenge Tri2one Tijdrit Almere

-Rij aanstaande zaterdag, 17 oktober, op een willekeurig moment tussen 8:00 uur en 17:00 uur een tijdrit van twintig kilometer.

-Deze twintig kilometer leg je buiten, op een willekeurige locatie af. Daarnaast rij je één of meerdere rondes, een route van ‘A’ naar ‘B’ is niet toegestaan, zodat je nooit het voordeel van teveel rugwind hebt of meer afdaalt dan dat je klimt. Kies bij voorkeur een vlak parcours.

-Let op je eigen veiligheid. Rij de Solo Challenge – en de naam zegt het al – solo en let op het verkeer. Je bent vanzelfsprekend gewoon deelnemer aan het verkeer.

-Gebruik het Google Formulier – dat later op de homepagina van onze website zal worden geplaatst en die we je later ook nog per mail zullen toesturen – om je resultaat aan ons door te geven. Doe dat uiterlijk zondag 18 oktober vóór 15:00 uur. In de loop van volgende week maken we een virtueel klassement op, dat we zullen publiceren op een speciaal daarvoor aangemaakte pagina. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een virtuele oorkonde. Deelname is gratis.

Solo Challenge Open NK Duathlon

-Volbreng aanstaande zaterdag, 17 oktober, op een willekeurig moment tussen 8:00 uur en 17:00 uur zelf een duathlon. Je loopt 5 kilometer, fietst 20 kilometer en loopt tot slot nog eens 2.5 kilometer.

-Je legt de duathlon buiten, op een willekeurige locatie af. Je eerste wissel vindt plaats op dezelfde locatie als de tweede wissel. Daarnaast leg je tijdens zowel het lopen als fietsen één of meerdere rondes af: een route van ‘A’ naar ‘B’ is niet toegestaan, zodat je nooit het voordeel van teveel rugwind hebt of meer afdaalt dan dat je klimt. Kies bij voorkeur een vlak parcours.

-Let op je eigen veiligheid. Doe de Solo Duathlon – en de naam zegt het al – solo en let op het verkeer. Je bent vanzelfsprekend gewoon deelnemer aan het verkeer.

-Gebruik het Google Formulier – dat later op de homepagina van onze website zal worden geplaatst – om uiteindelijk je resultaat aan ons door te geven. Doe dat uiterlijk zondag 18 oktober vóór 15:00 uur. In de loop van volgende week maken we een virtueel klassement op dat we zullen publiceren op een speciaal daarvoor aangemaakte pagina. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een virtuele oorkonde. Deelname is gratis.

Rest ons voor nu om te zeggen dat we hopen dat je veilig en gezond bent én blijft. Mocht je vragen hebben, weet je ons te vinden en proberen we die zo snel mogelijk te beantwoorden!

KLIK HIER OM TE KIEZEN VOOR EEN VOUCHER OF DONATIE

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.