Halloween Run Almere: griezelige Fun Run op 30 oktober

 In Geen categorie

Net als de voorgaande drie jaren zal de Halloween Run ook in 2020 weer plaatsvinden in Almere Buiten: op 30 oktober gaat het los in en rondom het centrum en kunnen deelnemers weer griezelen tijdens hun 5 kilometer Run, 2.5 kilometer Walk of 1km Kids Run. De inschrijving voor de Halloween Run is inmiddels geopend.

Vooralsnog staan de lichten op groen om de Halloween Run te kunnen organiseren, daarbij uiteraard rekening houdend met alle corona-maatregelen die er vanuit de overheid worden opgelegd. ,,Maar we kunnen ons voorstellen dat lopers het misschien niet aandurven om zich in te schrijven, omdat ze wellicht bang zijn dat de Halloween Run niet doorgaat en ze dan hun geld kwijt zijn”, legt organisator Jefry Visser uit. ,,Juist daarom hebben we een speciale actie, vooral ook omdat ook wij niet kunnen voorzien of er de komende weken wellicht nieuwe maatregelen worden getroffen. Alle lopers die zich nu al inschrijven, krijgen hun inschrijfgeld minus vijf euro administratiekosten terug als de Halloween Run onverhoopt niet door kan gaan. Maar voor de duidelijkheid: we hebben veel overleg met de gemeente en betrokken instanties en vooralsnog is er geen reden om aan te nemen dat er een streep door de Halloween Run gaat. We kijken er heel erg naar uit om er een toffe avond van te maken.”

De blik vooruit richting 30 oktober dus, al wordt dat voor de lopers ongetwijfeld weer kippenvel over het hele lijf, het angstzweet over de rug en het hart in de keel. ,,Ook nu staan er weer veel acteurs langs het parcours om de deelnemers de stuipen op het lijf te jagen”, aldus Visser. ,,De een in een nog enger pak dan de ander en altijd op plekken waar je ze het minst verwacht. De Halloween Run is een gezellige Fun Run die je niet loopt voor een snelle tijd, maar voor de schrikeffecten, de sfeer en daarmee ook het unieke karakter.”

De Halloween Run is de afgelopen drie edities iedere keer gegroeid en ook nu worden er weer veel enthousiaste deelnemers verwacht. Uiteraard worden er verschillende maatregelen getroffen, waaronder geen publiek, een korte doorstroom richting start en na de finish zo snel mogelijk weer naar huis. Deelnemers zullen richting het evenement veelvuldig worden geïnformeerd over deze maatregelen en wat er precies van ze wordt verwacht. Alle informatie zoals programma, prijzen, parcoursen en inschrijfmogelijkheid via de website: https://start-2-finish.nl/halloween-run/

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.