Helaas geen Rixax Halloween Run: nieuwe maatregelen maken Fun Run onmogelijk

 In Geen categorie

We hielden natuurlijk al een slag om de arm, maar we bleven positief: tot dinsdagavond hadden we – in overleg met gemeente en betrokken instanties – het idee dat we de Rixax Halloween Run op 30 oktober konden organiseren. Na de persconferentie en de daarbij behorende, opnieuw strengere maatregelen, is die hoop vervlogen: het zal helaas niet mogelijk zijn de Rixax Halloween Run door te laten gaan.

Reeds ingeschreven lopers krijgen – zoals eerder gecommuniceerd en beloofd – hun inschrijfgeld minus vijf euro administratiekosten terug. Je mag hier ook vanaf zien en je inschrijving kosteloos doorschuiven naar de editie van volgend jaar. Gebruik onderstaande link om je keuze te maken!

Natuurlijk balen we enorm van het moeten afzeggen van de Rixax Halloween Run, want net als jullie hadden we enorm veel zin in deze gezellige Fun Run, maar ook wij begrijpen dat de veiligheid en gezondheid prevaleert boven het aangaan van een sportieve uitdaging. En dus leggen we ons neer bij de maatregelen die (sport)events verbieden. Hoe vervelend ook: het is nu helaas niet anders.

Rest ons de hoop uit te spreken dat jullie veilig en gezond blijven. En natuurlijk hopen we jullie snel weer bij één van onze events tegen te komen! Hou de website en social media-kanalen van de Rixax Halloween Run in de gaten, want wanneer we meer duidelijkheid hebben zullen we daar ook de datum voor volgend jaar communiceren!

RESTITUTIE OF DOORSCHUIVEN INSCHRIJVING HALLOWEEN RUN.

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.