Omleiding en afsluiting in verband met DUIN Triathlon Almere Haven

 In nieuws

In verband met de veiligheid van de atleten is het parcours waarover zij fietsen afgesloten voor overig verkeer. Dit houdt in dat de Gooimeerdijk-Oost, Meesweg, Rooibos en Musweg afgesloten is voor verkeer tussen 8:00 uur en uiterlijk 20:30 uur op zaterdag 18 en zondag 19 mei, er is een omleidingsroute mogelijk via de Waterlandse weg. Bewoners aan de Meesweg kunnen vanaf Overgooi wel bij hun woningen komen.

Op de Oosterdreef is 1-richtingsverkeer ingesteld: komend vanaf de rotonde Achterwerf/Rietmeent is verkeer naar de Sluiskade toegestaan. Om vanuit Almere Haven weg te rijden is de route via de Kerkstraat en de Schoolstraat.
Alle verkeers- en evenementenregelaars langs het parcours worden geïnstrueerd landbouwvoertuigen en bestemmingsverkeer door te laten (muv Oosterdreef tegen de ingestelde 1-richtingsverkeer route). Er wordt u gevraagd kort te stoppen bij de verkeersregelaars, zodat zij u specifieke instructies kunnen geven. Graag vragen we u de instructies van de aanwezige verkeersregelaars op te volgen.

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.