Parcours

Tijdrit Almere

De Tijdrit Almere zal worden gehouden op de Gooimeerdijk-Oost. Met start en finish nabij de sfeervolle Almeerse Havenkom en een supersnel parcours, zijn alle ingrediënten voor een mooi evenement aanwezig.

Vanaf de start fiets je over het fietspad van de dijk richting de Stichtse Brug. Vlak voor je de Stichtse Brug bereikt, keer je weer om en rijd je via de naastgelegen autoweg terug richting Almere Haven.

Let op: ter hoogte van het Cirkelbos is het asfalt op een aantal plekken slecht, maar deze stukken zullen duidelijk met pionnen en markeringen worden afgezet. Hier fiets je dus een deel op de linkerbaan, wat vanwege het eenrichtingsverkeer dit jaar mogelijk is.

Het parcours is onder voorbehoud van wijzigingen

Bij wijzigingen worden de nieuwe parcoursen z.s.m. kenbaar gemaakt.

Junioren, Senioren, Masters

28 KM of 42 KM

Alle deelnemers zullen hetzelfde parcours afleggen. De middellange afstand (28 km) beslaat twee rondes en deelnemers aan de langste afstand (42 km) zullen de ronde driemaal afleggen. Ook de TeamTimeTrial wordt op ditzelfde parcours betwist. In twee rondes wordt 28 km afgelegd.

6 KM

Voor de deelnemers aan de Dikke Banden Tijdrit wordt een verkorte ronde van 6 km uitgezet. Zij rijden tot ongeveer halverwege de dijk en keren t.h.v. “Rooibos”.

Kortom

  • Jeugd – Dikke Banden Tijdrit – 6 KM – 1 ronde
  • Junioren, senioren en masters – 28 KM – 2 rondes
  • Senioren en masters – 42 KM – 3 rondes
  • Team Time Trial – 28 KM – 2 rondes
Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.