Stage Event Management bij Challenge Almere-Amsterdam, TRI HARD Series & Start2Finish (per direct, verschillende niveaus: mbo, hbo of wo)

 In Geen categorie

Ben jij een gedreven, sportieve stagiair die ook nog eens affiniteit heeft met het organiseren van (sport)evenementen? Vind je het leuk om altijd op zoek te zijn naar manieren om een event nóg beter te maken? Houd je van logistieke uitdagingen, zweer je bij het gebruik van draaiboeken en ben je niet bang voor de druk van een deadline? Dan zijn Challenge Almere-Amsterdam, TRI HARD SERIES en Start2Finish, samenwerkende organisaties die zich allemaal richten op het organiseren van triathlons en andere duursportevenementen, misschien op zoek naar jou!

Meehelpen aan NK, EK & WK Triathlon

In 2019 organiseren we – verspreid door heel Nederland – circa tien triathlons en nog zes andere duursportevenementen. Daaronder vallen diverse Nationale Kampioenschappen en zelfs het Europees Kampioenschap. In 2020 volgen zelfs meerdere Wereldkampioenschappen. Duizenden deelnemers staan er jaarlijks aan de start bij onze evenementen. Die evenementen moeten dus professioneel, nauwkeurig en zo efficiënt mogelijk worden georganiseerd. Met een mooi team werken we daar dagelijks aan.

Maar, daar kunnen we best wat hulp en expertise bij gebruiken. Ben jij dus op zoek naar een stage waarbij je eigen initiatief kunt nemen – dat wordt gewaardeerd – en verantwoordelijkheid krijgt? Ben je flexibel inzetbaar en een organisatorisch talent? Weet jij hoe je een evenement tot een succes kunt maken of wil je dat in de praktijk leren? Dit jaar zijn we op zoek naar diverse stagiairs!

Onze voorkeur gaat uit naar stagiairs die voor een langere duur – bijvoorbeeld zes maanden – bij ons komen werken. We verwachten dat je hierbij tijdens de evenementen ook in de avonduren en weekenden inzetbaar bent. Uiteraard wordt de exacte invulling en de duur van de stage in overleg bepaald. Je taken zullen divers en uiteenlopend zijn.

Stage Event Management (per direct, verschillende niveaus: mbo, hbo of wo):

-Meewerken aan voorbereiding van (sport)evenementen

-Zelfstandig organiseren van deelaspecten van deze evenementen (zowel in de voorbereiding, tijdens de opbouw, gedurende het evenement zelf en tijdens de afbouw)

-Vrijwilligerswerving (gezamenlijk met verantwoordelijke binnen de organisatie)

-Notuleren van vergadering

-Bijhouden van draaiboeken en tijdslijnen

Onze organisatie bestaat uit een professioneel kernteam, maar wordt ondersteund door ruim 700 vrijwilligers. We zijn gevestigd in het centrum van Almere Stad, op loopafstand van het station. Onze werkdag begint regelmatig met een gezellige loop- of fietstraining: deze trainingen zijn uiteraard niet verplicht.

Contact

Ben je enthousiast, wil je graag meer informatie of je meteen aanmelden voor een stage? Neem dan contact op – of stuur direct je c.v. en motivatie – met/naar Jefry Visser: jefry@challenge-almere.com

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.