Registratie Tri2one Tijdrit Almere open: knallen op 8 april 2023

 In nieuws

8 april 2023: dat is de datum die je alvast in je agenda kunt zetten, want dan vindt de Tri2one Tijdrit Almere plaats. Zoals altijd wordt de race tegen de elementen, de klok én de concurrentie weer verreden op de Almeerse dijken en dat belooft zoals gebruikelijk weer een prachtige strijd. “Dit is misschien wel de meest ‘pure’ wedstrijd die we ieder jaar organiseren. Het is vooral ook een strijd met jezelf”, aldus organisator Jefry Visser. De registratie voor de Tri2one Tijdrit Almere is per direct geopend. Tot en met 31 december profiteren atleten van een vroegboekkorting. 

Een strijd met jezelf dus en dat over 14 kilometer (junioren tot 20 jaar), 28 kilometer (junioren, senioren en masters) of 42 kilometer (senioren en masters). Daarnaast staat ook de TeamTimeTrial over 28 kilometer weer op het programma, waarbij er in teamverband – stayeren is dus toegestaan – wordt gereden. “Die ploegentijdrit is ieder jaar spectaculair om te zien, maar dat geldt ook voor de individuele wedstrijden. Het leuke aan de Tri2one Tijdrit Almere is dat er tijdrijders van alle niveaus meedoen. De snelste mannen en vrouwen rijden soms tegen de wel vijftig kilometer per uur gemiddeld, terwijl er ook fietsers zijn die rond de 25 of 30 kilometer per uur rijden. Dit evenement is écht voor iedereen”, legt Visser uit. 

Of je nu hard of minder hard gaat; de strijd wordt sowieso mooi en onvergetelijk. Op het parcours (14 kilometer per ronde) dat grotendeels over de Almeerse dijken voert, is nauwelijks tot geen beschutting. “Dan maakt het dus weinig uit of je strijdt om de winst of om het verbeteren van een persoonlijk record; je gaat jezelf ongetwijfeld tegenkomen. Een tijdrit voelt nooit ontspannen. Dat maakt het ook zo’n mooie uitdaging: de constante strijd die je voert, van start tot finish.”

De Tri2one Tijdrit Almere vindt plaats op 8 april 2023. De inschrijving is per direct geopend en verloopt via deze link: klik hier.

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.