Parcours

Tijdrit Almere

De start en finish zijn in de polder bij Almere-Hout.

Er zijn twee fietsrondes uitgezet in de Almeerse polder waar de verschillende deelnemers zullen fietsen:
een ronde van 5,5 kilometer voor de deelnemers aan de korte afstand en een ronde van 21 kilometer voor de deelnemers aan de middenafstand (21 km) en de lange afstand (42 km).

Jeugd – Junioren

5,5 KM

De Tijdrit Almere is ieder jaar ook weer erg geliefd bij kids en junioren. Zij mogen los over 5.5 kilometer door de polder. Een prachtig, veilig parcours bestaande uit mooie, brede wegen. Ideaal om te zien hoe hard je kunt, of je je vriendjes en vriendinnetjes kunt verslaan en of je al klaar bent voor het (triathlon)seizoen. Voor de race en na afloop natuurlijk heel veel gezelligheid, dus zorg dat je erbij bent!

Junioren, Senioren en Masters

21 KM of 42 KM

De deelnemers aan de middenafstand rijden derhalve één ronde van 21 km, de deelnemers aan de lange afstand rijden 2 rondes. Hierbij is de doorkomst vlak voor de finish naar de volgende ronde. De Team Time Trial rijdt één ronde. Het parcours bestaat uit rechte wegen en weinigbochten, met goed asfalt, ideaal voor een snelle tijdrit!

Er is – om de veiligheid van iedere deelnemer te kunnen garanderen – een speciale start voor handbikers, wheelers en tandems.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.