Parcours

Open NK Duathlon

Tijdens het Open NK Duathlon ga jij genieten van de prachtige vergezichten over het Gooimeer, terwijl je over de Gooimeerdijk raast. Met start en finish in de sfeervolle Havenkom is gezelligheid op het evenemententerrein gegarandeerd! Daarnaast is dit een unieke kans om op een deel van het officiële parcours voor het World Triathlon WK Duathlon te fietsen.

Parcoursen zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Bij wijzigingen worden de nieuwe parcoursen z.s.m. kenbaar gemaakt.

Parcours Open NK Duathlon

Run

10 KM

Het eerste looponderdeel bestaat uit twee rondes van 5 km. Dit is jouw kans op snelle looptijden, want op dit razendsnelle parcours zal niets je weerhouden van een hoog tempo.

Bike

40 KM

Drie rondes van 13,5 km vormen samen het fietsparcours van het Open NK Duathlon. De eerste 6 km zijn volledig rechtdoor over de Gooimeerdijk. Als de wind hier gunstig staat, zal de snelheid hoog oplopen. Na het keerpunt wordt iedere ronde een kleine lus gemaakt via de Musweg, Meesweg en Rooibos. Jij raast op 3 april over een deel van het parcours dat in september zal worden gebruikt tijdens het World Triathlon WK Duathlon.

Run

5 KM

Bij het tweede looponderdeel zul je wederom twee rondes afleggen. Deze keer zijn ze echter iets korter, 2,5 km. Na 5 km finish je vlakbij de Havenkom.

Parcours Duathlon Junioren

Run

5 KM

Voor de eerste keer lopen worden twee rondes van 2,5 km afgelegd. Ook bij de junioren kunnen snelle tijden verwacht worden.

Bike

20 KM

Een vliegensvlugge ronde van 10 km vorm het fietsparcours voor de junioren Duathlon. Deze ronde wordt twee keer afgelegd. De eerste 4,5 km zijn volledig rechtdoor over de Gooimeerdijk. Als de wind hier gunstig staat, zal de snelheid hoog oplopen. Vervolgens wordt een kleine lus gemaakt via de Musweg, Meesweg en Rooibos om daarna weer via de Gooimeerdijk terug te vliegen naar de Havenkom.

Run

2,5 KM

Bij het tweede looponderdeel zullen twee rondes van 1,25 km worden volbracht. De finish ligt nabij de Havenkom.

Parcours Duathlon Jeugd

Run

2,5 KM

Het eerste looponderdeel wordt afgelegd in één ronde van 2,5 km. Op dit razendsnelle looprondje zullen de jonge atleten scherpe tijden gaan neerzetten.

Bike

10 KM

Net als de junioren, rijdt de jeugd de 10km-ronde. De eerste 4,5 km zijn volledig rechtdoor over de Gooimeerdijk. Als de wind hier gunstig staat, zal de snelheid hoog oplopen. Vervolgens wordt een kleine lus gemaakt via de Musweg, Meesweg en Rooibos om daarna weer via de Gooimeerdijk terug te vliegen naar de Havenkom.

Run

1,25 KM

Bij het tweede looponderdeel zal één ronde van 1,25 km worden afgelegd. Na deze ronde finish je vlakbij de Havenkom.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.