Parcours

Open NK Duathlon

Tijdens het Open NK Duathlon ga jij genieten van de prachtige vergezichten over het Gooimeer, terwijl je over de Gooimeerdijk raast. Met start en finish in de sfeervolle Havenkom is gezelligheid op het evenemententerrein gegarandeerd! Daarnaast is dit een unieke kans om op een deel van het officiële parcours voor het ITU WK Duathlon te fietsen.

Parcours Open NK Duathlon

Run

10 KM

Het eerste looponderdeel bestaat uit vier rondes van 2,5 km. Dit is jouw kans op snelle looptijden, want op dit razendsnelle parcours zal niets je weerhouden van een hoog tempo.

Bike

40 KM

Drie rondes van 13,5 km vormen samen het fietsparcours van het Open NK Duathlon. De eerste 6 km zijn volledig rechtdoor over de Gooimeerdijk. Als de wind hier gunstig staat, zal de snelheid hoog oplopen. Na het keerpunt wordt iedere ronde een kleine lus gemaakt via de Musweg, Meesweg en Rooibos. Jij raast op 17 oktober over een deel van het parcours dat in september zal worden gebruikt tijdens het ITU WK Duathlon.

Run

5 KM

Bij het tweede looponderdeel zul je wederom vier rondes afleggen. Deze keer zijn ze echter iets korter, 1,25 km. Na 5 km finish je vlakbij de Havenkom.

Parcours Duathlon Kort (Jeugd)

Run

2,5 KM

Het eerste looponderdeel bestaat uit twee rondes van 1,25 km. Op dit razendsnelle looprondje zullen de jonge atleten scherpe tijden gaan neerzetten.

Bike

10 KM

Een vliegensvlugge ronde van 10 km vorm het fietsparcours voor de korte Duathlon. De eerste 4,5 km zijn volledig rechtdoor over de Gooimeerdijk. Als de wind hier gunstig staat, zal de snelheid hoog oplopen. Vervolgens wordt een kleine lus gemaakt via de Musweg, Meesweg en Rooibos om daarna weer via de Gooimeerdijk terug te vliegen naar de Havenkom.

Run

1,25 KM

Bij het tweede looponderdeel zul je maar één ronde afleggen. Na deze 1,25 km finish je vlakbij de Havenkom.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.