Open NK Duathlon en Tri2one Tijdrit Almere opnieuw hand in hand: inschrijvingen voor 16 april 2022 open

 In nieuws

Na het succes van dit jaar, waarbij het Open NK Duathlon en de Tri2one Tijdrit Almere op dezelfde dag en op dezelfde locatie in Almere werden georganiseerd, krijgt dat succes een vervolg in 2022: op 16 april worden beide wedstrijden weer in Almere-Haven gehouden. “Dit keer zoals vanouds vóórdat het triathlonseizoen losbarst.”

Volgens wedstrijdleider Jefry Visser zijn zowel het Open NK Duathlon als de Tri2one Tijdrit Almere dan ook geweldige wedstrijden om het wedstrijdseizoen mee af te trappen. “Tijdens het Open NK Duathlon kun je je meteen meten met de sterkste duatleten van Nederland en kijken hoe het met je vorm gesteld is voor de rest van het jaar. Tijdens de Tri2one Tijdrit Almere ga je natuurlijk niet alleen de strijd met anderen, maar zeker ook met jezelf en met de klok aan. Het parcours is hetzelfde als vorig jaar en dus mag je rekenen op snelle tijden, hoge snelheden en een spannende strijd.”

Volgens Visser was er weinig – of eigenlijk geen – twijfel om beide wedstrijden weer met elkaar te combineren. “Dit jaar was er ontzettend veel animo en waren er – ondanks alle COVID-maatregelen die het er niet per se leuker op maakten – veel deelnemers aan het racen. En belangrijker; na afloop waren ze eigenlijk allemaal enthousiast. Ze genoten van de wedstrijden, waren blij met het parcours en hadden een heerlijke dag. Natuurlijk kregen we ook een aantal verbeterpunten en die nemen we uiteraard mee naar de edities van 2022.”

Tijdens de Tri2one Tijdrit Almere kunnen tijdrijders weer kiezen uit 42 kilometer, 28 kilometer of 14 kilometer (junioren). Daarnaast staat ook weer de altijd populaire Team Time Trial op het programma. Bij dat onderdeel wordt de tijdrit in teamverband afgelegd, waarbij ploeggenoten in treintjes mogen rijden om zo nóg harder te gaan. Bij het Open NK Duathlon is er een strijd tussen Elite Heren en Elite Dames, zijn er Age Group categorieën en racen ook Jeugd & Junioren om de nationale titels.

Inschrijven voor het Open NK Duathlon kan via deze link.

Inschrijven voor de Tri2one Tijdrit Almere kan via deze link.

Als je je nog dit jaar inschrijft, voor 31 december 23:59 uur, dan profiteer je van het goedkoopste inschrijftarief! Op 1 januari gaan de prijzen omhoog.

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.