Inschrijving De 30 van Almere open: heerlijk loopevenement op 29 september 2024

 In nieuws

Circa duizend lopers staan er jaarlijks aan de start bij De 30 van Almere en dat zal op 29 september 2024 niet anders zijn wanneer het hardloopevenement weer op het programma staat. Deelnemers kunnen kiezen voor de 5, 10, 15 of 30 kilometer en daarnaast zijn er Kids Runs van 1 & 2 kilometer. De inschrijving voor De 30 van Almere is per direct geopend.

De 1, 2, 5 en 10 kilometer zijn automatisch onderdeel van Run for Kika, waarmee geld wordt opgehaald voor het goede doel: vorig jaar werd er tijdens De 30 van Almere maar liefst 100.000 euro ingezameld voor het onderzoek naar kinderkanker. “Dat we zoiets geweldigs voor elkaar hebben gekregen door allemaal met onze passie – hardlopen – bezig te zijn, is natuurlijk geweldig. En we kunnen alleen maar dromen van een evenaring of zelfs het overtreffen daarvan”, aldus organisator Jefry Visser.

De 30 van Almere start in het centrum van Almere-Buiten. De start en finish zijn dit jaar op het evenemententerrein van Almere-Buiten (Rio de Janeiroplein) Ook dit jaar is de registratie in de sporthal de Vrijbuiter, op maar 250 meter van de start. “Hier hebben we omkleedgelegenheid en kan je na de finish gebruik maken van een gratis welverdiende massage. We hebben een prachtig parcours uitgezet, dat niet alleen door het centrum van Almere-Buiten loopt, maar ook door de natuur van de Oostvaardersplassen.”

Inschrijven kan per direct via http://www.30vanalmere.nl.

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.