Huisartsenpraktijk Medi-Mere wil zoveel mogelijk kinderen aan de start bij De 30 van Almere

 In Geen categorie

Huisartsenpraktijk Medi-Mere is al jarenlang trotse hoofdsponsor van De 30 van Almere. De 30 van Almere vindt plaats op 29 september en het belooft weer een prachtig evenement te worden met een afwisselende route door het prachtige Almere.

Op 29 september gaan ook de Kidsrun 1km en 2km van start. ,,Het is fijn om iets voor Almere terug te doen op het gebied van gezondheid. Bij de jeugd zie je, ten opzichte van de voorgaande jaren, een flinke afname in het bewegen. Daarom willen we graag dat er dit jaar zoveel mogelijk kinderen meedoen aan De 30 van Almere”, aldus Han van de Steeg, eigenaar van Medi-Mere.

In onderstaande video een duidelijke boodschap van Medi-Mere: ,,Sporten en bewegen is heel gezond en juist ook hartstikke leuk”, vertelt Yvette van Wegen bijvoorbeeld.

(tekst gaat verder onder video)

Over Medi-Mere

Huisartsenpraktijk Medi-Mere wilt excellente zorg verlenen in Almere. Achter alle mensen die hun huisartsenpraktijk bezoeken zit een verhaal. Ze willen zelf beter worden, zijn angstig, hoopvol, zenuwachtig of juist opgetogen vanwege een gunstige uitslag. Bij de huisarts in Almere gaat het om deze mensen. Zij vinden het belangrijk dat u zich welkom en thuis voelt, ongeacht wat uw emoties zijn. De professionals zijn er in al deze situaties voor u als patiënt; onvoorwaardelijk.

Wilt u meer weten over Medi-Mere? Klik dan hier.

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.