Halloween Run keert volgende maand terug – dit jaar ook met angstaanjagende wandeltocht

 In Geen categorie

Natuurlijk staat de Halloween Run – misschien wel de meest angstaanjagende Fun Run van Nederland – dit jaar weer op het programma. Op vrijdag 25 oktober wordt het weer griezelen geblazen in en rondom het centrum van Almere Buiten, over een speciaal daarvoor uitgezet parcours van vijf kilometer. Bijzonder: dit jaar kun je dit parcours niet alleen hardlopend afleggen, maar is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de ‘Halloween Walk’. Inderdaad, dan doe je dus wandelend mee!

Onveranderd blijven vanzelfsprekend de schrikeffecten die deelnemers ook dit jaar onderweg weer tegenkomen. Zombies, horrorclowns en andere figuren die je liever niet tegenkomt. Gegarandeerd: als jij hen niet ziet, dan zien ze jou wél. Of dat nu in dat donkere steegje achter de winkelstraat is, in het schaduwrijke park of de parkeergarage waar slechts een knipperende tl-buis hangt. Met het hart in de keel loop jij straks over dit parcours.

,,De Halloween Run organiseren we nu voor de derde keer”, legt wedstrijdleider Jefry Visser van organisator Start2Finish uit. ,,En iedere editie waren de deelnemers laaiend enthousiast. Voor ons is dit ook wel een belangrijk evenement. Vooral omdat we het hele jaar door evenementen organiseren waarbij we ons richten op de sportprestatie, op eindtijden en op records. Dan is het dus heel leuk om ook een zijstap te maken met een Fun Run als dit. De Halloween Run draait niet om snel zijn, maar om een leuke avond vol plezier. Maar dan wel op een manier die de deelnemers kippenvel bezorgt, natuurlijk.”

Naast de 5 kilometer Run en Walk is er natuurlijk ook weer de mogelijkheid voor kinderen om mee te doen. Zij kunnen de 1 kilometer Kidsrun of Kidswalk starten, waarbij ze een minder eng parcours afleggen.

De inschrijving voor de Halloween Run is per direct open: inschrijven gaat heel eenvoudig via de website van het evenement. Daar vind je ook het volledige programma voor 25 oktober, alles over het parcours en andere informatie die van belang is. Natuurlijk daagt de organisatie je uit om dit jaar ook weer zélf verkleed aan de start te staan. De engste, meest angstaanjagende creatie wordt na afloop beloond met een leuke prijs.

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.