Routebeschrijving Parkeerplaats DUIN Almere

Dit jaar (2018) valt Duin Triathlon & Duathlon in hetzelfde weekend als de Libelle Zomerweek. Dat betekent dus een enorme (parkeer)drukte in en rondom DUIN. En dat betekent ook dat wij niet van onze reguliere parkeergelegenheid gebruik kunnen maken. We moeten dus uitwijken.

Dit jaar kunnen de deelnemers en supporters van DUIN Triathlon & Duathlon parkeren op de Noorwegenkade (Almere Poort). Voer dit adres niet in via de navigatie, want de Noorwegenkade is door de drukte maar via één kant toegankelijk. Volg daarom onze ‘D-borden’ die vanaf de afrit van de A6 naar de Hogering (afrit 3, N702) hangen. Via de Hogering voeren de borden je naar de Botterweg, het Van Wagtendonkpad, de Brikweg, de Godendreef en de Poortdreef. Via de Poortdreef rijd je vervolgens door richting de Noorwegenkade.

Je kunt dus gewoon de ‘D-borden’ volgen en daarnaast zullen er verkeersregelaars aanwezig zijn om het parkeren in goede banen te leiden. Vanaf de Noorwegenkade is het echter ook nog een stukje lopen richting het start-/finishgebied van Duin Triathlon & Duathlon. Daar hebben we echter wel een zogenaamd ‘Kiss & Ride-punt’ ingericht zodat je je hier kunt laten afzetten. Vervolgens zal diegene die je heeft afgezet, wel richting Noorwegenkade moeten rijden om daar te parkeren. De auto kan dus niet worden geparkeerd op of rondom het start-/finishgebied.

We begrijpen dat deze situatie niet ideaal is, maar hebben gezocht naar de best mogelijke oplossing. We hopen op jullie begrip!

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.