750 deelnemers verwacht voor KidneyRun@Night

 In Geen categorie

De KidneyRun@Night, die nu voor de 5e  keer op rij wordt georganiseerd in Almere-Haven, krijgt ook dit jaar weer een groot aantal inschrijvingen binnen. Op dit moment hebben ruim 50% meer atleten zich al ingeschreven voor KidneyRun@Night dan vorig jaar rond deze tijd. De verwachting is dat er zo’n 750 deelnemers aan de start verschijnen op 28 januari 2017. De KidneyRun@Night staat bekend om zijn sfeervolle en snelle parcours en vindt volledig in het donker plaats, waarbij het parcours met sfeerverlichting wordt verlicht. Inschrijving is nog mogelijk via http://www.kidneyrunalmere.nl.

De KidneyRun@Night heeft een vernieuwd parcours met verschillende afstanden. Zo is er voor de jeugd een 1 en 2km run en kunnen de oudere jeugd en volwassenen meedoen aan de afstanden 5 en 10km. Er wordt net zoals voorgaande jaren gestart en gefinisht in de havenkom van Almere-Haven. Het vernieuwde parcours gaat dit jaar niet alleen over de Gooimeerdijk bij Almere-Haven, maar slaat halverwege de dijk af richting de woonwijk De Velden en loopt vervolgens via o.a. De Laren, De Wierden en het winkelcentrum van Almere-Haven terug naar het finishgebied in de havenkom. Voor de 10km lopers betekent dit dat zij twee rondes van 5km lopen, waardoor ze twee keer in het stadion komen en supporters hen goed aan kunnen moedigen. “Met het nieuwe parcours willen we de buurtbewoners uit Almere-Haven nog meer bij het evenement betrekken en denken we een nog leuker feestje van de KidneyRun@Night te maken”, zegt Jort Vlam van Start2Finish. Met een geheel vernieuwd parcours belooft het dus ook dit jaar weer een spektakel te worden.

Dresscode

Aangezien de KidneyRun@Night in het donker wordt gelopen zijn atleten verplicht om goed zichtbaar deel te nemen. Hierbij kunnen zij denken aan reflecterende kleding en draagbare verlichting. De deelnemer die de leukste lichtgevende kleding aan heeft, wint een prijs. In de webshop van de organisatie –Start2Finish- zijn lichtgevende items te koop om outfits compleet te maken!

kidney-78

Recente berichten

Leave a Comment

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.