COVID-19 Maatregelen tijdens de Tri2one Tijdrit Almere:

Maatregelen zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Zeer waarschijnlijk zullen er begin april nog maatregelen moeten worden genomen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Welke maatregelen dit precies zullen zijn vind je op deze pagina. Controleer kort voor de wedstrijd de actuele informatie.

Vanwege de COVID maatregelen loopt het ophalen van de wedstrijdbenodigdheden iets anders dan je gewent bent. Tijdens de gehele wedstrijddag zul je merken dat er een vloeiende doorstroom van begin tot eind wordt gecreëerd. Op die manier vindt er een minimale hoeveelheid kruisingen van personen plaats en wordt de kans op verspreiding van het COVID-19 virus beperkt. Startnummers worden niet opgestuurd, maar kunnen op de wedstrijddag worden afgehaald. Dit is mogelijk vanaf een kwartier voor de start van je serie.

Zorg ervoor dat je niet (veel) eerder bij de betreffende plek op het terrein aankomt. Als je even moet wachten, zoek dan zo veel mogelijk een plek op waar je gemakkelijk afstand tot anderen kunt bewaren.

Voordat je je bij de registratie meldt moet je aantonen dat je voldoet aan een aantal gezondheidseisen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een tweetal digitale formulieren die eenieder zelf dient in te vullen. Middels het eerste formulier verzamelen wij gegevens ten behoeve van mogelijk bron- en contactonderzoek. Na het verzenden van dit formulier verkrijg je de link naar het tweede formulier, de gezondheidschecklist. Wie alle vragen in de checklist met ‘nee’ kan beantwoorden, zal na het versturen van de pagina een scherm zien met een groen vinkje. Maak een printscreen van deze pagina en laat dit zien bij de toegang van het terrein. Alleen zo wordt toegang tot het evenemententerrein verleend. Wij vragen iedereen om deze checklist al in te vullen voor aankomst bij de ingang van het evenemententerrein. Om zeker te weten dat de gegevens actueel zijn is het formulier beschikbaar vanaf vrijdag 8 oktober 2021: Gezondheidscheck

Je haalt je startnummer op bij de registratiebalie en loopt vervolgens direct door naar het startvak. Zorg dus dat je klaar bent voor de wedstrijd vóór je je startnummer komt ophalen.

In het startvak ga jij op een stip staan en zorg je dat je op 1,5 meter afstand blijft van andere atleten.

Als je over de finish gekomen bent staan er enkele versnaperingen op je te wachten, wanneer je voorzien bent verlaat je via de oversteek het terrein. Let op dat je voor het verlaten van het terrein je huurchip inlevert.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.