COVID-19 Maatregelen tijdens de Tri2one Tijdrit Almere:

Maatregelen zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Vanwege de COVID maatregelen loopt het ophalen van de wedstrijdbenodigdheden iets anders dan je gewent bent. Startnummers worden niet opgestuurd, maar kunnen op de wedstrijddag worden afgehaald. Dit is mogelijk vanaf een kwartier voor de start van je serie. Zorg ervoor dat je niet (veel) eerder bij de betreffende plek op het terrein aankomt. Als je even moet wachten, zoek dan zo veel mogelijk een plek op waar je gemakkelijk afstand tot anderen kunt bewaren.

Voordat je je bij de registratie meldt moet je aantonen dat je voldoet aan een aantal gezondheidseisen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een digitale checklist die eenieder zelf dient in te vullen via zijn of haar smartphone. Wie alle vragen in de checklist met ‘nee’ kan beantwoorden, zal na het versturen van de pagina een scherm zien met een groen vinkje. Alleen op vertoon van dit scherm wordt toegang tot het evenemententerrein verleend. Wij vragen iedereen om deze checklist al in te vullen voor aankomst bij de ingang van het evenemententerrein. Doe dit echter wel op de wedstrijddag, zodat de gegeven antwoorden actueel zijn. Je opent de checklist via de volgende link (vanaf vrijdagavond 16 oktober):

Je haalt je startnummer op bij de registratiebalie en loopt vervolgens direct door naar het startvak. Zorg dus dat je klaar bent voor de wedstrijd vóór je je startnummer komt ophalen.

In het startvak ga jij op een stip staan en zorg je dat je op 1,5 meter afstand blijft van andere atleten.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.