Parcours

Giant MTB-race & Van der Linde Cross Duathlon

Tijdens de Giant MTB-race en de Van der Linde Cross Duathlon ga jij genieten van het prachtige MTB-parcours terwijl je over Braambergen raast. Met start en finish midden op het parcours is alles goed te volgen! Daarnaast is dit een unieke kans om op een deel van het oorspronkelijke parcours voor het World Triathlon WK Cross Triathlon te fietsen.

Parcours MTB-race

Parcours tot en met 14 jaar

2 KM

De mountainbikeroute Braambergen is aangelegd op de voormalige vuilstort Braambergen. Deze stortlocatie is al meer dan 10 jaar in ruste en heeft nu een recreatieve bestemming gekregen. Het parcours zal gaan over 1 berg.

Parcours vanaf 15 jaar

3,5 KM

De mountainbikeroute Braambergen is aangelegd op de voormalige vuilstort Braambergen. Deze stortlocatie is al meer dan 10 jaar in ruste en heeft nu een recreatieve bestemming gekregen. Het parcours zal gaan over 2  van de 3 bergen.

Parcours Cross Duathlon Jeugd

Run

2 KM

Voor de eerste keer lopen worden twee rondes van 1 km afgelegd.

Bike

9,5 KM

Een ronde van bijna 10 km vormt het fietsparcours voor de Jeugd Cross Duathlon. Deze ronde wordt een keer afgelegd. De fietsronde zal grotendeels gaan over het officiële World Triathlon WK Cross Triathlon parcours. Het parcours loopt over Braambergen en de Kemphaan.

Run

1 KM

Bij het tweede looponderdeel zal er een ronde van 1 km worden volbracht. De finish ligt midden op Braambergen.

Parcours Cross Duathlon Sprint

Run

4 KM

Het eerste looponderdeel wordt afgelegd over twee rondes van 2 km. Op dit looprondje zal je de nodige uitdagingen tegenkomen.

Bike

11 KM

Een ronde van 11 km vormt het fietsparcours voor de Cross Duathlon. De fietsronde zal grotendeels gaan over het officiële World Triathlon WK Cross Triathlon parcours. Het parcours loopt over Braambergen en de Kemphaan.

Run

2 KM

Bij het tweede looponderdeel zal één ronde van 2 km worden afgelegd. Na deze ronde finish je midden op Braambergen.

Parcours Cross Duathlon Kwart

Run

6 KM

Het eerste looponderdeel wordt afgelegd over twee rondes van 3 km. Op dit looprondje zal je de nodige uitdagingen tegenkomen.

Bike

22 KM

Een ronde van 11 km vormt het fietsparcours voor de Cross Duathlon. Deze ronde wordt twee keer afgelegd. De fietsronde zal grotendeels gaan over het officiële World Triathlon WK Cross Triathlon parcours. Het parcours loopt over Braambergen en de Kemphaan.

Run

3 KM

Bij het tweede looponderdeel zal één ronde van 3 km worden afgelegd. Na deze ronde finish je midden op Braambergen.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.