Let’s Countdown

14 maart 2021

2021/03/14 08:00:00

COVID:
In overleg met de gemeente Almere hebben we, met het oog op de ontwikkelingen rondom COVID-19, verschillende situaties en richtlijnen. Deze richtlijnen zijn afhankelijk van de situatie op het moment van de wedstrijd. Het doel is uiteraard om de wedstrijd te organiseren, maar natuurlijk zijn we ons er tegelijkertijd van bewust dat er een kans is dat het evenement onverhoopt geen doorgang kan vinden in maart. We zullen dan een nieuwe datum zoeken voor het evenement en deelnemers kunnen hun inschrijving dan kosteloos laten doorschuiven naar deze nieuwe datum. Ook kunnen deelnemers ervoor kiezen hun inschrijfgeld terug te vragen, minus vijf euro administratiekosten.
Een paar weken voor het evenement zullen we alle betreffende COVID-maatregelen hier publiceren en naar de deelnemers opsturen.

Giant MTB race & Van der Linde Cross Duathlon

Een nieuwe wedstrijd op een uitdagend en spectaculair parcours:

Giant MTB & Van der Linde Cross Duathlon

De GIANT MTB race en van der Linde Cross Duathlon zullen plaatsvinden op 14 maart 2021. Het is de ideale voorbereiding op de start van het seizoen! Met verschillende wedstrijdafstanden voor kinderen en volwassen is er voor ieder wat wils.

GIANT Mountainbike race

De MTB race zal volledig plaatsvinden op het MTB-parcours van Braambergen. Dit parcours staat voor hoogtemeters en technische uitdagingen. Ga jij de strijd aan?

Van der Linde Cross Duathlon

De van der Linde Cross Duathlon zal, naast het MTB-parcours Braambergen, ook het MTB-parcours van de Kemphaan meepakken. Een ideale wedstrijd om het WK Cross Triathlon parcours te testen!

Voor de tijdregistratie zal er gebruik worden gemaakt van elektronische tijdwaarneming.

Triathlon Flevoland
GIANT
Triple F Security
Almere City Marketing
Rixax verhuur
Profile van der Linde
sbr-icons2
Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.