Parcoursen

De wedstrijd maakt gebruik van een zogenaamde tijdritstart. In de individuele series, zowel recreatief, teams, kids, Fonds Gehandicaptensport en Brandweer zal er elke 30 seconden iemand van start gaan.

Deze startvolgorde wordt vooraf bepaald op basis van startnummer, hoe lager je nummer, hoe eerder je start. Zorg dat je op tijd klaar staat voor de start. Je tijd gaat lopen op het moment dat je gepland van start gaat, ook als je er niet bent!

De start is in de centrale hal van het WTC Almere. Na de start loop je via de parkeergarage naar -4. Vervolgens loop je via het eerste trappenhuis naar de begane grond. Hier is een doorkomst door de centrale hal. De finish bevindt zich op de 26ste verdieping van het WTC.

De Kids Run start ook in de centrale hal van het WTC om vervolgens naar -4 te rennen. Via het eerste trappenhuis wordt dan teruggelopen naar de centrale hal van het WTC om daar te finishen. Deelnemers aan de Kids Voetbal Run zullen op -4 eerst nog moeten zien te scoren met een voetbal.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.