Datum nog niet bekend

WTC Trappenloop

De uitdaging in de hoogte  World Trade Center

Hoogste gebouw van Almere 

Over de WTC Trappenloop

De WTC Trappenloop is de ultieme uitdaging tegen de klok. De start is in de centrale hal. Vervolgens loop je naar beneden de garage in van het WTC gebouw naar -4. Dan loop je naar de 26ste verdieping. Je gaat dus in totaal 30 verdiepingen omhoog: dit zijn ruim 600 traptreden! 

Het belooft ook dit jaar weer een fantastisch evenement te worden!

Programma

18.05 uurKids Run
18.13 uurKids Voetbal Run
18.30 uurBusiness Run
18.40 uurBrandweer serie
19.14 uurIndividuele serie

Bekijk het volledige programma

Parcoursen

De start is in de centrale hal van het WTC Almere. Na de start loop je via de parkeergarage naar -4. Vervolgens loop je via het eerste trappenhuis naar de begane grond. Hier is een doorkomst door de centrale hal. De finish bevindt zich op de 26ste verdieping van het WTC.

De Kids Runs starten ook in de centrale hal. Vervolgens wordt er naar -4 gelopen en dan via het eerste trappenhuis terug naar de centrale hal van het WTC. Daar is voor de kinderen de finish.

Inschrijven

Afstand: 
voor 1 aprilvanaf 1 april
Kids (Voetbal) Run€ 2,-€ 3,-
Individueel€ 15,00-€ 17.50,-
Bedrijven Teams – teams van 3 t/m 5 personen*€ 25,00 per teamlid€ 27,50 per teamlid
Brandweerserie**€ 15,00€ 15,00

Na-inschrijving op de wedstrijddag is ook mogelijk. Voor de Kids Runs bedragen de kosten dan 4 euro, voor Individuele lopers 20 euro en voor Business Runners 30 euro per persoon/teamlid.

*Warming-up door elite atleet, bedrijfslogo op website & plaatsing banner in centrale hal.
**Deelnemers aan de brandweerserie moeten starten met volle bepakking en aangesloten zuurstofmasker.

Verzorging

Eurest zorgt voor de deelnemers! Na de finish is er drinken en een reep beschikbaar voor alle finishers. Daar kun je even op adem komen en andere finishers aanmoedigen.

Geniet vooral van het uitzicht aan de top van het WTC gebouw dat uitkijkt op heel Almere. Wel willen we je wel vragen om snel daarna weer terug naar beneden te gaan om niet voor teveel drukte boven te zorgen.

Parkeren

Het parkeren in de parkeergarage kan op wedstrijddag tegen gereduceerd tarief. Voor 1 euro kun je bij de inschrijfbalie een uitrijdkaartje kopen. Doordat het parcours door de garage loopt is het tijdens de wedstrijd niet mogelijk om de parkeergarage in of uit te rijden.

Wil je in de parkeergarage staan dan moet je voor 18.00 uur je auto geparkeerd hebben. Na de laatste start kun je weer uitrijden, verwachting uiterlijk 20.00 uur. Wil je later aankomen of eerder weg dan raden we je aan om ergens anders te parkeren. Er zijn daarvoor geen parkeerkaartjes met gereduceerd tarief.

Proef de sfeer op
onze evenementen

Onze evenementen zijn laagdrempelig, gezellig
en tot in de nopjes georganiseerd.

Abonneer je nu

Bijvoet Sport
Triple F Security
Almere City Marketing
Sport Service Flevoland
Andree Troost
Rixax verhuur
sbr-icons2
Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.