25-04-2018

WTC Trappenloop

De uitdaging in de hoogte  World Trade Center

Hoogste gebouw van Almere 

Over de WTC Trappenloop

Het WTC Trappenloop is de ultieme uitdaging tegen de klok. De start is in de centrale hal. Vervolgens loop je naar beneden de garage in van het WTC gebouw naar -4.  Dan  loop je naar de 28ste verdieping. Je gaat dus in totaal 32 verdiepingen omhoog dit zijn ruim 600 traptreden! 

Het belooft ook dit jaar weer een fantastisch evenement te worden!

Programma

17.30 uurKids Run (200 treden)
18.00 uurFonds Gehandicaptensportserie (200 treden)
18.30 uurBusiness Run
19.15 uurIndividuele lopers
20.15 uurBrandweerserie

Bekijk het volledige programma

Parcoursen

De start is in de centrale hal van het WTC Almere. Na de start loop je via de parkeergarage naar -4. Vervolgens loop je via het eerste trappenhuis naar de begane grond. Hier is een doorkomst door de centrale hal. De finish bevindt zich op de 28e verdieping van het WTC.

De kids en Fonds Gehandicaptensportseries starten in de hal van de parkeergarage naar de receptie onderaan de eerste trap en rennen vanaf daar naar de 9e verdieping van het WTC.

Inschrijven

Afstand: 
voor 15 maartvanaf 15 maart
Kids mini TowerRun€ 2,-€ 3,-
Fonds Gehandicaptenserie€ 2,-€ 3,-
Individueel€ 15,00€ 17,50
Bedrijven Teams – teams van 3 t/m 5 personen*€ 25,00 per teamlid€ 27,50 per teamlid
Brandweerserie**€ 15,00€ 15,00

*Warming-up door elite atleet bedrijfslogo op website & plaatsing banner in centrale hal. Na afloop is er een borrel op de 28e verdieping van het WTC.
**Deelnemers aan de brandweerserie moeten starten met volle bepakking en aangesloten zuurstofmasker.

Verzorging

Eurest zorgt voor de deelnemers! Na de finish is er drinken en een reep beschikbaar voor alle finishers. Daar kun je even op adem komen en andere finishers aanmoedigen.

Geniet vooral van het uitzicht aan de top van het WTC gebouw dat uitkijkt op heel Almere. Wel willen we je wel vragen om snel daarna weer terug naar beneden te gaan om niet voor teveel drukte boven te zorgen.

Parkeren

Het parkeren in de parkeergarage kan op wedstrijddag tegen gereduceerd tarief. Voor 1 euro kun je bij de inschrijfbalie een uitrijdkaartje kopen. Doordat het parcours door de garage loopt is het tijdens de wedstrijd niet mogelijk om de parkeergarage in of uit te rijden.

Wil je in de parkeergarage staan dan moet je voor 18.00 uur je auto geparkeerd hebben. Na de laatste start kun je weer uitrijden, verwachting uiterlijk 20.00 uur. Wil je later aankomen of eerder weg dan raden we je aan om ergens anders te parkeren. Er zijn daarvoor geen parkeerkaartjes met gereduceerd tarief.

Proef de sfeer op
onze evenementen

Onze evenementen zijn laagdrempelig, gezellig
en tot in de nopjes georganiseerd.

Abonneer je nu

Iunxi
Rixax verhuur
Nierstichting
sbr-icons2
Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.