Parcours

Jeugd

Voor de jeugd organiseren we een speciale triathlon. Je zwemt 375 meter in het IJmeer, fietst 10 kilometer over de dijk en loopt 2.5 kilometer door DUIN. Deze triathlon is voor alle jeugd die niet meer op de basisschool zitten. Zit je nog wel op de basisschool, zit je op triathlon en lijkt het je gaaf om alsnog aan deze afstand mee te doen? Dan is dat helemaal oké! Het wordt hoe dan ook een gezellige wedstrijd waarin je onderling kunt kijken of je sneller bent dan al je vrienden en vriendinnen!

Swim

375 meter

Het zwemparcours bestaat uit één ronde van 375 meter. Vanaf het zandstrandje ren je het IJmeer in om vervolgens via een duidelijk met boeien aangegeven route terug te keren op hetzelfde strandje. Via dit strandje loop je direct door naar de wisselzone.

Bike

10 KM

De 10 kilometer wordt volledig op de voor Almere zo typerende dijken gereden. Je rijdt een autovrij parcours van 2,5 kilometer heen en 2,5 kilometer terug. Deze ronde van vijf kilometer rijd je dus twee keer. Aan de ene kant kijk je uit over het prachtige IJmeer en Markermeer, aan de andere kant heb je uitzicht over de polder en een andere wijk van Almere: de Noorderplassen.

Run

2,5 KM

Het looponderdeel start ter hoogte van de Marinahaven. Via een klein stukje off-road vervolg je je weg door de prachtige nieuwbouwwijk DUIN. Uiteindelijk loop je richting de dijk terug om daar uiteindelijk via de Marinahaven naar de finish te gaan. Je loopt in totaal één ronde van 2.5 kilometer.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.