Parcours

NK Duathlon Lang

Het NK Duathlon Lang belooft zoals ieder jaar enorm veel spektakel. De snelste duatleten staan hier aan de start, allemaal met slechts één doel: beste worden van Nederland. Die strijd ontvouwt zich over tien kilometer hardlopen, 60 kilometer fietsen en nog eens 10 kilometer hardlopen. Het parcours, bestaande uit meerdere loop- en fietsrondes, is recht en eerlijk. Toeschouwers kunnen de race op de voet volgen en ook de atleten zien regelmatig de verschillen met hun concurrenten. Spanning gegarandeerd. Wie gaan er met de nationale titels vandoor?

Run 1

10 KM

De eerste run – 10 kilometer – start ter hoogte van de Havenkom in Almere Haven. Er is een mooi, snel parcours uitgezet van 2.5 kilometer. Deze ronde, die door de wijk van Haven voert, is snel en op een enkele heuvel na vlak. Je loopt vier rondes van 2.5 kilometer.

Bike

60 KM

De 60 kilometer wordt volledig op de voor Almere zo typerende dijken gereden. Je rijdt een autovrij parcours van vijf kilometer heen en vijf kilometer terug, inclusief een klein lusje door de wijk Overgooi. Deze ronde van tien kilometer rijd je dus zes keer. Aan de ene kant kijk je uit over het prachtige Gooimeer, aan de andere kant heb je uitzicht over de luxe wijk Overgooi.

Run 2

10 KM

De tweede run – opnieuw 10 kilometer – start ter hoogte van de Havenkom in Almere Haven. Er is een mooi, snel parcours uitgezet van 2.5 kilometer. Deze ronde, die door de wijk van Haven voert, is snel en op een enkele heuvel na vlak. Je loopt vier rondes van 2.5 kilometer.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.