Parcours

Duathlon kort

Deze duathlon is een mooie manier om kennis te maken met de duathlonsport. 5 kilometer hardlopen, 20 kilometer fietsen en 2.5 kilometer hardlopen is een ideale afstand om te proberen als dit je eerste duathlon is. Ervaren duatleten kunnen hun ei hier zeker ook kwijt, want zij kunnen zich volledig toeleggen op een zo hoog mogelijke snelheid. En snel zal het gaan op dit rechte, nagenoeg compleet vlakke parcours in Almere!

Run 1

5 KM

De eerste run – 5 kilometer – start ter hoogte van de Havenkom in Almere Haven. Er is een mooi, snel parcours uitgezet van 2.5 kilometer. Deze ronde, die door de wijk van Haven voert, is snel en op een enkele heuvel na vlak. Je loopt twee rondes van 2.5 kilometer.

Bike

20 KM

De 20 kilometer wordt volledig op de voor Almere zo typerende dijken gereden. Je rijdt een autovrij parcours van vijf kilometer heen en vijf kilometer terug, inclusief een klein lusje door de wijk Overgooi. Deze ronde van tien kilometer rijd je dus twee keer. Aan de ene kant kijk je uit over het prachtige Gooimeer, aan de andere kant heb je uitzicht over de luxe wijk Overgooi.

Run 2

2,5 KM

De tweede run – 2,5 kilometer – start ter hoogte van de Havenkom in Almere Haven. Er is een mooi, snel parcours uitgezet van 2.5 kilometer. Deze ronde, die door de wijk van Haven voert, is snel en op een enkele heuvel na vlak. Je loopt een ronde van 2.5 kilometer.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.