Parcours

2e t/m 4e divisie

Voor de 4eDivisie, 3eDivisie en 2eDivisie staat een Time Time Trial op het programma. Iedere anderhalve minuut start een team gezamenlijk aan zijn wedstrijd over de sprintafstand. Het team dat de snelste tijd op de klok zet, wint deze eerste wedstrijd in de Teamcompetities Triathlon.

Swim

750 meter

Het zwemparcours bestaat uit één ronde van 750 meter. Vanaf het zandstrandje ren je het IJmeer in om vervolgens via een duidelijk met boeien aangegeven route terug te keren op hetzelfde strandje. Via dit strandje loop je direct door naar de wisselzone.

Bike

20 KM

De 20 kilometer wordt volledig op de voor Almere zo typerende dijken gereden. Je rijdt een autovrij parcours van tien kilometer heen en tien kilometer terug. Deze ronde van twintig kilometer rijd je dus één keer. Aan de ene kant kijk je uit over het prachtige IJmeer en Markermeer, aan de andere kant heb je uitzicht over de polder en een andere wijk van Almere: de Noorderplassen.

Run

5 KM

Het looponderdeel start ter hoogte van de Marinahaven. Via een klein stukje off-road vervolg je je weg door de prachtige nieuwbouwwijk DUIN. Uiteindelijk loop je richting de dijk terug om daar uiteindelijk via de Marinahaven de tweede ronde in te gaan. Je loopt in totaal twee rondes van 2.5 kilometer.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.