COVID-19 Maatregelen tijdens het Open NK Duathlon Almere:

Maatregelen zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Zeer waarschijnlijk zullen er begin april nog maatregelen moeten worden genomen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Welke maatregelen dit precies zullen zijn vind je op deze pagina. Controleer kort voor de wedstrijd de actuele informatie.

Vanwege de COVID-19 maatregelen loopt het ophalen van de wedstrijdbenodigdheden iets anders dan je gewent bent. Tijdens de gehele wedstrijddag zul je merken dat er een vloeiende doorstroom van begin tot eind wordt gecreëerd. Op die manier vindt er een minimale hoeveelheid kruisingen van personen plaats en wordt de kans op verspreiding van het COVID-19 virus beperkt. Om deze ‘flow’ te creëren, wordt er gewerkt met vaste registratie- en inchecktijden. In het programma vind je tijdsschema’s waarin voor iedere starttijd de verschillende tijdvakken per onderdeel van het proces staan aangegeven.

Zorg ervoor dat je niet (veel) eerder bij de betreffende plek op het terrein aankomt. Als je even moet wachten, zoek dan zo veel mogelijk een plek op waar je gemakkelijk afstand tot anderen kunt bewaren.

Voordat je je bij de registratie meldt moet je aantonen dat je voldoet aan een aantal gezondheidseisen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een tweetal digitale formulieren die eenieder zelf dient in te vullen. Middels het eerste formulier verzamelen wij gegevens ten behoeve van mogelijk bron- en contactonderzoek. Na het verzenden van dit formulier verkrijg je de link naar het tweede formulier, de gezondheidschecklist. Wie alle vragen in de checklist met ‘nee’ kan beantwoorden, zal na het versturen van de pagina een scherm zien met een groen vinkje. Maak een printscreen van deze pagina en laat dit zien bij de toegang van het terrein. Alleen zo wordt toegang tot het evenemententerrein verleend. Wij vragen iedereen om deze checklist al in te vullen voor aankomst bij de ingang van het evenemententerrein. Om zeker te weten dat de gegevens actueel zijn is het formulier beschikbaar vanaf vrijdag 8 oktober 2021: Gezondheidscheck

Na de registratie check je meteen in en plaats je de fiets op de juiste plaats in de wisselzone. In de wisselzone zorg je ervoor dat alle stickers op je fiets en helm worden geplakt. Je blijft bij je fiets tot je wordt opgeroepen om naar de start te komen.

Als je over de finish gekomen bent ga je zo snel als mogelijk naar je fiets om je spullen te verzamelen en je verlaat dan meteen het evenemententerrein. Let op bij het uitchecken van de fiets lever je de huurchip in.

.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.