Rookie Race

Lijkt triathlon jou een gave sport, maar heb je nog geen enkele ervaring? Dan kunnen we ons heel goed voorstellen dat het best spannend – en misschien zelfs bijna onmogelijk – lijkt om mee te doen. Juist daarom introduceren wij een zogenaamde Rookie Race. Dankzij dit initiatief maken we de instap om je eerste triathlon te doen, een heel stuk lager!

De wedstrijd verschilt niet van een reguliere Sprint: 750 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen. Dat doe je tijdens DUIN Triathlon & Duathlon in het prachtige Gooimeer, terwijl je fietst over de dijk en loopt door de prachtige omgeving van Almere Haven. Als er een plek is die triathlon ademt is dat hier!

Als je bij het inschrijven aangeeft dat dit je eerste triathlon is, krijg je een gratis avond aangeboden waarbij er uitleg wordt gegeven over de basis van de prachtige sport die triathlon is. Daarnaast worden direct de wissels (zwemmen/fietsen en fietsen/lopen) geoefend, zodat je een goed beeld krijgt van wat je tijdens de wedstrijd kunt verwachten.

Tevens kun je tegen een gereduceerd tarief een wetsuit huren en is het ook mogelijk een fiets en helm te huren. Dat bespaart dus een hele hoop kosten die je anders wél zou hebben!

Wil je een beter beeld hebben van DUIN Triathlon & Duathlon? Kijk dan eens naar deze sfeerimpressie.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.