Parcours

Sprint

Op de sprintafstand van Duin Triathlon is er voor alle soorten atleten veel om van te genieten. Of je nu een ervaren atleet bent in voorbereiding op een Long Distance, of een beginnende triatleet die voor het eerst met een triathlon meedoet: in deze afstand kun je echt je ei kwijt. Afzien en genieten gaan hand in hand. Geniet van de prachtige omgeving die Almere te bieden heeft.

Swim

750 meter

Direct aan het begin van jouw triathlon is het smullen geblazen, met de start op het strand van Duin en een prachtige ronde van 750 meter door het IJmeer.

Bike

20 KM

Spring op je fiets en raas over de voor Almere zo typerende dijken. Je rijdt een autovrij parcours van 20 km, heen en weer over de IJmeerdijk. Geniet van het uitzicht over het prachtige IJmeer, terwijl je over dit razendsnelle parcours scheurt.

Run

5 KM

Je sluit jouw sprinttriathlon af met twee looprondes van 2.5 kilometer. Het parcours stuurt jou dwars door de nieuwe woonwijk en langs het evenemententerrein. Na de tweede ronde is het tijd om je welverdiende medaille op te halen.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.